Award Raya

Assalamualaikum
Aku sudah dijemput untuk mengambil award ini daripada Tiefazatie
Thanks to Tiefazatie and credit to her kerana menghadiahkan award ni pada aku..
Tapi sebelum tu ade beberapa soalan yang aku kena jawab daripada blog dia..hehehe








Puasa penuh tak taun nie?
penuh

Kalo saya mintak maaf, awak sudi maafkan??
Sudi

Kampung kat mana?
Kelantan

Awak rasa blog saya ni comel tak? kasi sebab sikit.
Comel sebab pink


Awak nak tag org, tag aje laa T____T

Ok terima kasih sekali lagi buat tiefazatie..kepada blogger2 yang tidak aku tag nama merka..boleh juga ambil award ni yer..jangan segan-segan..sebab award ni aku tujukan ikhlas untuk semua yang menyambut aidilfitri tahun ni..tahun depan award lain plak yer..ok..salam aidilfitri untuk semua..salam


3 comments to "Award Raya"

Post a Comment

(C) All Rights Reserved. Angin Malam | Free blogger templates Designed by SkinPress.com. Sponsored by: Premium Templates | Premium Themes. Distributed by: blog template

Powered by Blogger.

Followers

My Blog List

Web hosting for webmasters