Mak Lagenda Giveaway


Saya tahu blog Mak Lagenda ni apabila saya berblogwalking..masa tu Mak pakai blogspot lagi..huhu..skang dah pakai domain ye mak??huhu

Disebabkan otak saya ni otak bisnes, saya amat menggemari entri mak yang bertajuk Akhirnya Mak Juga Pemegang Saham Yang 500 Tu!!..Entri ni memang menunjukkan kesungguhan mak yang tidak berputus asa walaupun pada mulanya gagal kan mak..tengok pageview pun highest tu..huhu..Satu lagi Mak Pi Meminang Untuk Anak...Memang mula-mula baca tajuk ingat anak mak yang halus tu nak kahwin dah..tapi mak memang pandai buat ayat menarik orang untuk membaca hingga ke akhir entri..huhu

2 soalan untuk mak adalah pertama: Macamana mak jana trafik selain daripada blogwalking??, kedua: Macamana mak bahagikan masa untuk kerjaya, family dan blog??hehe

Tag 2 orang

untuk JOIN klik SINI
Sekian, Terima Kasih


10 comments to "Mak Lagenda Giveaway"

Post a Comment

(C) All Rights Reserved. Angin Malam | Free blogger templates Designed by SkinPress.com. Sponsored by: Premium Templates | Premium Themes. Distributed by: blog template

Powered by Blogger.

Followers

Blog Archive

My Blog List

Web hosting for webmasters