Aku Join Harian Metro BIAR BETUL..Sila Like..Haha

Dalam ketakdekerjaan aku sambil menantikan air banjir yang naik tak naik ni..tibe2 aku ternampak iklan BIAR BETUL Harian Metro..So aku Klik ler..Boring-boring aku join ler sekali peraduan BIAR BETUL tu..ish3..Tajuk dia aku letak simple jer..Saya Comel..Biar Betul??hehe..pastu upload 1 gambar..kui3..


So sekarang nak mintak korang LIKE la pulak..senang je Klik SINI pastu pergi tengok kat galeri BIAR BETUL tu, cari gambar di atas..dan tekan button LIKE..macam arrow hijau dalam gambar kat atas tu..Senang kan..Semoga aku tak bosan lagi malam ni..dan semoga air tak naik dah..seterusnya semoga aku menang..Terima kasih semua..haha.

Read more


Keputusan Undian Bola Sepak Pusingan Kedua Kelayakan Sukan Olimpik 2012 Zon Asia


Qatar vs India
Iraq vs Iran
Bahrain vs Thailand
Australia vs Yemen
Japan vs Kuwait
Syria vs Turkmenistan
DPR Korea vs UAE
Korea Republic vs Jordan
Uzbekistan vs Hong Kong
Saudi Arabia vs Vietnam
China vs Oman
Lebanon vs Malaysia

Malaysia akan menentang Lebanon di gelanggang lawan pada 19 Jun 2011 dan timbal balik di tanah air pada 23 Jun 2011

Read more


Datuk Siti Nurhaliza Mengandung

Salam..benarkah penyanyi nombor 1 negara, Datuk Siti Nurhaliza mengandung?? Desas-desus ini dibuktikan lagi oleh beberapa gambar yang diambil daripada blog runwitme. Jom kita tengok gambar2 nih..

Nampak cam dah ada isi kat perut tu..
Yang ni lagi jelas
Namun, segala persoalan telah dijawab sendiri oleh Datuk Siti di laman twitter beliau yang berbunyi :

“Assalamualaikum & morning!wah! Kecoh semalaman ttg ct mengandung ye.sebenarnya ct blm mengandung.mengandungi lemak ye..tu kena diet nih!haha”

Read more


Nape Nuffnang Tak Update Update Ek??

Salam semua rakan2 blogger..selalunya setiap hari isnin pasti dinanti-nantikan oleh setiap nuffnanger sebab biasenya earning nuff akan update setiap hari isnin..seminggu sekali..tapi aku rasa dah dekat 2 minggu nuff x update earning aku..last aku rasa 12 March hari tu..korang plak camane??takkan takde sorang pun klik iklan aku..adoii..


Ataupun Nuffnang dah buat polisi baru kot..update earning sebulan sekali..ke macamane??Takpelah disebabkan lambat sangat nak tunggu, ni yang aku rasa nak cash out je earning aku sekarang ni..haha..Tapi sayang lak rasa kalau cash out awal2..huhu..Mr. Nuffnang please la jawab misteri yang terungkai ini.. Ada orang kata kalau nuff x update, dia nak bagi BE, tapi aku tak de dapat pun..Ade sape2 yang tahu tak??boleh tolong bagitau ye kat ruangan komen..hehe..

Read more


Jadi ke Aku Edit Gambar Guna Adobe Photoshop Ni??

Tadi jenjalan kat blog Kerana Manisnya Epal..terjumpa tutorial pasal adobe photoshop skit..so try la edit2 gambar jap..tak tau la jadi ke tak..tengok je lah sendiri hasilnya..

GAMBAR SEBELUM EDIT



GAMBAR SELEPAS EDIT


Amacam, jadi tak cikgu??@ Cik Dil
komen la sikit..
kepada sesiapa yang nak belajar tu
bolehla ke SINI

Read more


LUCKY DRAW by MAK DARA


ID follower : pucheh07

2 ORANG yang menyanyikan lagu APA KAU RASA : Rina & Yanie

3 ORANG yang diTAG :

Nak Join?? Klik SINI

Tarikh Tutup 31 Mac 2011

Read more


Support Earth Hour atau Team Bolasepak Malaysia


Salam,kejap lagi pada pukul 8.30 malam hingga 9.30 malam dalam earth hour..so kita digalakkan memadamkan segala lampu dan peralatan elektrik sebagai tanda sokongan kita dalam menjimatkan penggunaan tenaga elektrik. tapi masalahnya sekarang ni tengah berlangsung perlawanan persahabatan antara Malaysia dengan kelab Etoile FC..takkan nak tutup TV kot..kene sokong gak pasukan tanah air, tanah tumpahnya darahku..hehe

Dan yang menjadi tanda tanya lagi, adakah lampu limpah stadium akan ditutup bagi menghormati earth hour ini..susah la nak nampak Kunanlan dan Chanturu nanti..tak lupa juga K.Rajagopal.Hehe..apepun ini semua hanya gurauan dariapada aku..dua-dua kita patut sokong..tutup je la lampu2 kecuali TV..okeh..selamat menonton dan selamat Earth Hour sejam..adios..

Read more


Gempa Bumi Di Myanmar


Selepas gempa bumi di Jepun dan bencana tsunami di sana, kini satu lagi bencana alam melanda negara Myanmar pula..Kali ini, gempa bumi itu melanda kawasan segi tiga Emas berhampiran sempadan Thailand dengan skala Richer 6.9. Satu skala yang agak tinggi juga. Kejadian itu telah mengakibatkan 70 orang terbunuh di Myanmar manakala seorang di Thailand dan beratus-ratus bangunan musnah akibat gegaran itu.

Dilaporkan bahawa gegaran itu dapat dirasai hingga ke kota Bangkok iaitu kira-kira 800 kilometer dari pusat gempa bumi. akibat daripada kejadian gempa bumi kuat itu, beberapa jalan terpaksa ditutup kerana dihalang oleh runtuhan bangunan. Sementara itu, jabatan kajicuaca Thailand mencatatkan bahawa terdapat 6 gempa bumi susulan selepas gempa bumi kuat itu.

Read more


Aku Menang Blogwalking Contest by Abg Teror


Salam..Alhamdulillah Jumaat tiba lagi..
dan syukur aku telah dipilih sebagai pemenang untuk blogwalking contest yang dianjurkan oleh 
blogger abg teror 
dan yang syoknye abg teror akan bagi hadiah tu direct by hand ma..hehe..

Ape pun yang penting persahabatan yang akan timbul
dan diharap kekal selamanya-lamanya..
Abgteror buat la contest lagi..hahaha..
Jom terjah blog abgteror.

Read more


Jom Upgrade Ke Astro Byond


Salam
Jom..Jom..Jom..upgrade ASTRO anda ke ASTRO BYOND..dapat tengok video-video, cerita-cerita, drama-daram, movie-movie, bola-bola dalam HD..haha..titik-titik peluh, jerawat, jeragat nampak sebijik2 dengan HD ni..hehe..

Pastu kalau upgrade ada peluang nak pi England, tengok EPL game..hehe..
 

Selain tu, bagi yang meminati Natinal Geografi ke, Animal Planet ke, boleh tengok haiwan-haiwan tu dengan clear seclear2nye..haha..Tapi sebelum upgrade tu kena la ada TV HD dulu ye..kalo tak sama la jugak..hehe..

Nak Tau lebih lanjut
KLIK SINI

Read more


Pesanan Buat Calon-Calon SPM yang ambil Result Hari Ni..


Assalamualaikum dan Salam Sejahtera
Dengar2 cerita hari ni result SPM 2010 akan keluar..tapi tahun ni takde lak sedare2 aku yang ambik SPM rasenya..Tapi apepun Tahniah la buat calon-calon yang dapat result straight A..dan result2 yang cemerlang..boleh la celebrate dan mula merancang nak sambung belajar kat luar negara ke atau dalam negara..Tahniah..Tahniah..

Tapi bagi yang gagal atau kurang berjaya nak kena concern jugak..kena kuatkan semangat dan terima keputusan tu dengan rela hati..jangan ada yang nak bunuh diri atau hisap dadah sebab result teruk..tak elok tu..Fikir secara positif..jangan anggap SPM ni penentu segalanya sampai rasa berada di penghujung jangka hayat..OK..kena ingat Allah buat ni semua ada hikmahnya..Rezeki ada di mana-mana..jangan sesekali menyesal dan kecewa dengan apa yang telah berlalu..Masa akan datang yang perlu diteruskan agar kita menjadi lebih baik dan baik..

Read more


iPanelOnline : Buat Duit Dengan Hanya Jawab Survey


Hai..Macam-macam cara la nak buat duit sekarang..terbaru aku jumpa just register..pastu jawab survey..dapat point pastu boleh tebus ke wang ringgit..tu la dia konsep iPanelonline ni..Senang je bunyiknye kan..tak nak cube ke??

Kalo nak cube klik SINI 

Pastu isi segala maklumat yang dipinta dengan jujur..
pastu aktifkan account anda melalui email..


Bila dah aktif, pergi ke halamam anda..dan kalau ada survey..boleh la jawab..survey ni dia berbeza-beza ada yang 200, ada 300 dan 500 point pun ada..100 point bersamaan RM1.00..

kalo takde survey lagi keluar, boleh jawab survey ahli kat HOME page

pastu nanti bile dah nak tebus point, leh tebus terus ke dalam akaun Paypal..
kena buat akaun paypal la..senang je..ikut je step kat website Paypal


Read more


Libya Diserang

 
Selepas kejadian Tsunami Di Jepun kini berlaku pula peperangan yang melibatkan negara Islam iaitu Libya..Adakah ini lagi satu petanda kecil kiamat yang semakin hampir..Serangan itu dilancarkan melalui udara dan 48 orang dilaporkan terbunuh manakala lebih kurang 150 orang cedera.

Libya diserang oleh roket Tomahawk yang digunakan oleh tentera Amerika. Ia boleh dilancarkan dari udara dan laut untuk mencari sasaran di darat dari jarak jauh.

Pemimpin Libya, Muammar Gaddafi menyarankan kepada rakyat Libya agar menentang dan melawan serangan itu bagi mempertahankan negara mereka.



Read more


Di Hari Lahirku : 26 Tahun

Assalamualaikum..
Alhamdulillah syukur kepada Allah S.W.T kerana telah memanjangkan umur ku hingga mencecah usia 26 Tahun hari ni.. Dan tak lama dah nak jadi papa lak..terima kasih kepada isteri yang memberikan hadiah..dan rakan2 yang menge'wish'..

Semoga hidup aku akan lebih bahagia dan gembira..
dimurahkan rezeki dan dipanjangkan umur oleh-NYA
terima kasih kepada ibu bapa dan keluarga yang byk memberi semangat selama ini..
tak lupa juga kepada kawan2..

terima juga kepada En Nuffnang yang memberi pendapatan tambahan..tapi sempena besday ni En Nuffnang tak nak bagi BE ke sebagai hadiah???hehe
jom layan lagu nih..LIVE punye..


p/s: tapi aku bukan 21 tahun la..nak adiah..nak adiah.

Read more


Raja Lawak 5 : Man Juara!!



Raja Lawak musim ke-5 telah melabuhkan tirainya dan Man telah dinobatkan sebagai juara untuk musim ini..Sementara itu R2 sebagai naib juara dan Balas di tempat ke-3. Man menerima hadiah wang RM 100,000 dan trofi manakala R2 RM 50,000 dan Balas RM 30,000.

Malam final, setiap peserta ditugaskan untuk membuat dua persembahan bertemakan muzikal komedi dan bebas. Man membuat lawak2 yang bermutu dan original berbanding Balas dan R2 yang banyak membuat lawak double meaning atau lucah..hasilnya Man telah berjaya menjadi juara.

Syabas untuk Man atas kejayaannya..
Juga Tahniah buat R2 dan Balas yang berjaya ke final

Read more


Liverpool dan Manchester City Terkeluar dari Saingan Piala Europa

2 kelab Inggeris iaitu Liverpool dan Manchester City gagal meneruskan kemaraan ke pusingan suku akhir Europa League..apabila kedua-kedua pasukan tews dengan aggregat kepada lawan masing-masing malam tadi..

Liverpool yang melayan kunjungan Braga FC hanya mampu seri tanpa jaringan dan tewas aggregat 0-1..Kehadiran penyerang baru dari Newcastle, Andy Carroll belum menampakkan impak yang sebenar.

memperingati kejadian tsunami di Jepun sebelum perlawanan
Manakala, Manchester City yang mencatatkan kemenangan 1-0 tidak cukup untuk mengatasi aggregat 1-2 dan membiarkan Dinamo Kiev mara ke peringkat seterusnya. Gol tunggal Manchester City disumbangkan oleh Kolarov..Perlawanan ini juga menyaksikan satu kad merah dilayangkan kepada Mario Balotelli..

Kad merah kepada Balotelli
Undian untuk peringkat seterusnya akan diadakan pada hari ini..kalo tak silap saya..hehe

Read more


Kesan-Kesan Tsunami Jepun Ke Atas Negara Malaysia


Assalamualaikum..rasanya dah dekat seminggu tsunami melanda negara Jepun..kita semua amat simpati atas nasib yang ditimpa rakyat-rakyat negara jepun..ditambah pula dengan loji nuklear yang meletup memberi lebih ancaman maut kepada mereka..

Namun begitu, keadaan yang menimpa negara matahari terbit itu juga memberi kesan serba sedikit kepada negara kita, Malaysia. Ni lah yang aku nak ceghita sikit ni..

1) Kilang-kilang Jepun di Malaysia tidak dapat beroperasi dengan baik kerana barang-barang yang perlu di'shipping' dari Jepun tergendala

2) Makanan-makanan yang diimport seperti bijirin, ikan perlu diperiksa semula sebelum dibawa masuk ke Malaysia, takut2 ada virus..

3) Sistem internet di Malaysia menjadi slow akibat gangguan di Jepun, sebabnya kita menggunakan sistem internet yang melalui negara jepun untuk sampai ke server utama..

4) dan yang last sekali..berhati-hati dengan hujan asid..walaupun jabatan kajicuaca malaysia menyatakan tiada apa2 bahaya, tapi kemungkinan nak berlaku tu ada disebabkan loji nuklear yang meletup dan kondisi udara yang bergerak tak tahu ke mana kan..huhu..

OK lah tu je buat setakat ini..berhati2lah ye..dan sama-sama kita doakan buat saudara2 kita di sana..

Read more


Badminton All England 2011: Chong Wei Pertahankan Kejuaraan, Tewaskan Lin Dan


Pemain nombor satu dunia, Datuk Lee Chong Wei berjaya mempertahankan gelaran juara All England yang dimenangi beliau tahun lepas apabila berjaya menewaskan Lin Dan semalam. Chong Wei yang jarang-jarang menewaskan seteru utamanya itu berjaya menumpaskan Lin Dan dengan straight set 21-17,21-17.

Kemenangan ini membuktikan yang Lin Dan mampu ditewaskan dan Chong Wei menjadi harapan utama negara untuk membawa pulang pingat emas sukan Olimpik nanti..walaupun dengan ketiadaan Misbun Sidek,namun Chong Wei tetap mampu menewaskan Lin Dan..Semangat juang seperti ini patut kita contohi..

Namun, malangnya beregu emas negara, Koo Kien Keat- Tan Boon Heong terlepas gelaran juara selepas kecundang kepada pasangan Denmark semalam.

Read more


Unique Traffic Aku Naik Mendadak Sampai 2500 Sehari!!Camana Nak Buat??

Assalamualaikum..
Nak caye ke tak nak??Unique traffic aku naik sampai ribu riban sehari..sebenarnye aku pun x caye..aku pun terkejut giler tengok..tapi excited sangat la katakan..aku share jugak lah..jom tengok..


Tengok trafik semalam..tarikh 11 march..sebelum ni trafik aku serat 2 rat je sehari..mane ade penah dapat ribu riban ni..tibe2 je semalah cecah ribu2..ni rekod peribadi la ni..2500..pecah rekod sepanjang hidup berblogging ni..tapi pasal ape leh jadi cam ni ek??


sebenarnya aku pun tak tahu sangat nape??
tapi setelah dikaji..
ia adalah kerana...



Rahsianya??
1) Kamu mesti alert dengan isu semasa dan pantas membuat entri tentang isu tersebut
2) Tajuk entri yang membuatkan orang senang nak search

Ternyata blog post @ entri lebih banyak mendatangkan trafik berbanding blogwalking..
aku pun macam tak caya lagi aku dapat 2500 semalam..erk..


Read more


Tsunami Di Jepun

Jepun digemparkan dengan gempa bumi dengan skala 8.9 dan telah mengakibatkan tsunami setinggi 13 kaki ataupun 4 meter melanda negara maju itu. Kejadian tsunami itu telah memusnahkan kenderaan dan juga bangunan yang berhampiran dengan pusat gempa bumi itu..Kapal-kapal besar dan kereta-kereta habis dihanyutkan oleh ombak deras tsunami tersebut..


Erk..MasyaAllah..bencana alam di Jepun..angka yang terkorban masih belum dapat dipastikan..


Read more


Pelajar Bom Sekolah

Sedutan daripada Harian Metro


KUALA LUMPUR: Gara-gara tidak puas hati dengan guru, dua pelajar nekad meletupkan bangunan sebuah sekolah menengah di pinggir ibu kota dengan ‘bom’ buatan sendiri yang dipercayai diperbuat daripada mercun bola dan lingkaran nyamuk, semalam.

Tindakan ala ‘MacGyver’ itu dilakukan kedua-dua pelajar tingkatan tiga terbabit pada kira-kira jam 7.40 pagi menyebabkan berlaku tiga letupan di tiga lokasi berasingan sekolah berkenaan, sekali gus menggemparkan guru dan pelajar yang baru memulakan sesi pembelajaran. 

Sumber polis berkata, pelajar terbabit dipercayai cuba membakar bangunan sekolah mereka, namun ketiga-tiga letupan yang dihasilkan tidak mencetuskan kebakaran.

“Biarpun insiden itu tidak mendatangkan kemalangan jiwa atau kecederaan kepada guru mahupun pelajar, ia kesalahan serius dan polis kini memburu kedua-dua pelajar terbabit yang dikenal pasti identiti mereka,” katanya.
 
Baca Lagi DI SINI

Read more


Kempen Mari Baca Al-Quran

Salam..di kesempatan ini..saya ingin mengingatkan saudara dan saudari yang seagama dengan saya agar marilah kita mengambil masa sejenak untuk membaca Al-Quran..Janganlah kita terlalu leka dengan urusan di dunia sehingga lupakan Al-Quran..


Tidak dapat baca 1 juzuk sehari pun, bacalah satu surah, tidak boleh jugak bacalah satu muka surat..dan jika tak mampu jugak bacalah walau sebaris ayat pun..asalkan kita istiqamah, dan mengamalkan sentiasa..kerana fadhilat membaca Al-Quran cukup tinggi..dan inilah juga bekal kita di akhirat kelak..

Jangan kita tinggal Al-Quran..dan jangan sampai anak-anak kita tak mengenali Al-Quran
Mulakan Sekarang
Al-Fatihah

Read more


Chelsea 3-1 Blackpool, Masih Ada Peluang Untuk Chelsea Mencabar EPL

Chelsea membuka peluang untuk kembali bersaing dalam kejuaraan EPl apabila mencatatkan kemengan 3-1 ke atas Blackpool malam tadi..Gol-gol dijaringkan oleh John Terry, dan 2 gol daripada Frank Lampard. Kini Chelsea berada di tangga ke-4 dengan 51 mata, 9 mata di belakang pendahulu Man Utd dengan Chelsea memiliki kelebihan 1 game..dan juga terdapat lagi 1 game bertemu Man Utd selepas ini..Next game bagi Chelsea adalah menentang Man City yang berada di tangga ketiga liga..

Gol pertama : John Terry
Gol kedua : Lampard penalti
Gol ketiga : Lampard sekali lagi..

Read more


Video Safee Sali dan Pelita Mania

Salam..kagum dengan sokongan yang diberikan oleh rakyat Pelita Jaya terhadap Safee Sali..permulaan yang baik apabila Safee berjaya menjaringkan gol kemenangan tempoh hari dan diharap Safee berjaya meneruskan rentak kecemerlangan beliau dan membantu Pelita Jaya naik ke puncak liga..Jom Layan Video ini..


Read more


Bermadu Dengan Anak Sendiri

Salam...Sedutan Dari Harian Metro

Macam-macam kes yang pelik2 zaman sekarang ni kita dengar setiap hari..Hari ni kes Ibu bermadu dengan anak sendiri lak..ape punya bapak la macam ni..


KUALA LUMPUR: Hati wanita mana tidak terguris apabila melihat suami sedang berasmara dengan anak kandungnya di dapur rumah ketika dia baru pulang dari hospital selepas menjalani rawatan pembedahan kerana mengandung di luar rahim.

Biarpun kejadian itu dua tahun berlalu, situasi ibarat ‘bermadu dengan anak sendiri’ menyebabkan dia yang mahu dikenali sebagai Azie amat kecewa kerana hatinya disakiti dua insan paling disayangi.

Azie, 30-an berkata, hidupnya tidak menentu selepas melihat perbuatan bekas suaminya yang mengambil kesempatan terhadap anak tiri.

baca lagi DI SINI

Read more


Liverpool 3-1 Manchester United

Persoalan telah terungkai..Liverpool berjaya menyekat Man Utd daripada mencatat kemenangan..Liverpool berjaya menewaskan Man Utd dengan jaringan 3-1..Ketiga-tiga gol Liverpool dijaringkan oleh Dirk Kuyt manakala gol saguhati Man Utd disumbangkan oleh Javier Hernandez..

Gol pertama, good assist from Suarez
Gol kedua, Nani yang assist..baguih Nani ni..
Gol ketiga, bola muntah je..
Nani injured..berdarah dan menangis
Ferguson mengaku kalah dengan Dalgish
 Tu je lah..Tahniah Liverpool..
Adios..

Read more


Mampukah Liverpool Menyekat MU

Salam..sekarang tengah berlangsung perlawanan EPL antara Liverpool menentang Man Utd..Tapi persoalannya,mampukah Liverpool mengatasi Man Utd..?? Dengan ketiadaan Vidic dan Ferdinand, suatu kelebihan kepada Liverpool..Namun Aurelio plak injured dan kyrgiakos dimasukkan.. Sama-sama kita nantikan keputusannya nanti..pertemuan antara 2 seteru utama ini..termasuklah pengurusnya Kenny Dalgish dan Alex Ferguson..


Read more


Video Raja Lawak 5 Minggu Ada Aku Kesah??...

Salam..pada minggu lepas, tema yang diberikan adalah ada aku kesah??dan hanya tinggal 5 peserta sahaja lagi yang berentap iaitu Epy, Man, Nazmi, R2 dan juga Balas..Tapi bagi aku untuk minggu ini rata-rata tahap persembahan mendatar je kecuali Man..Man memang terbaik dan berjaya menggelakkan ramai penonton..huhu..Jom saksikan Man..


Man terbaik..dan R2 pun boleh layan jugak lah..huhu..


Yang lain x berape best..dan Epy terkeluar minggu ni..huhu



Read more


Janda Ligat : Kikis 80 Orang Teman Lelaki

Sedutan dari Harian Metro


KUALA TERENGGANU: Selepas diceraikan suami kerana curang, seorang wanita pertengahan umur sedikit pun tidak insaf, sebaliknya semakin ligat bertukar-tukar pasangan untuk mengikis wang mereka. Sasarannya ialah lelaki berusia 60 hingga 70 tahun. 

Mahu dikenali sebagai Nora, wanita berusia 44 tahun itu berkata, sudah lebih lapan tahun dia mendapatkan wang dengan cara tidak bermoral itu dan sepanjang tempoh berkenaan kira-kira 80 lelaki veteran menjadi mangsanya. Dalam pengakuannya kepada Harian Metro, Nora memberitahu dia mula menjalin hubungan sulit dengan lelaki tua yang berduit ketika dia masih bergelar isteri orang.

“Kira-kira tujuh tahun saya curang di belakang suami saya. Terus terang saya lakukan itu semua kerana duit disebabkan suami saya kurang berkemampuan. Apabila tembelang saya dikesan suami, saya diceraikan awal tahun lalu. “Selepas menjanda, saya semakin ligat kerana tiada siapa yang menanggung hidup saya. Hasilnya, kini saya mampu membeli rumah, kereta, motosikal dan barangan kemas,” katanya yang mempunyai seorang anak hasil perkongsian hidup dengan bekas suami.

Astagfirullahalazim..
Baca lagi SINI

Read more


Alhamdulillah Satu Lagi Bintang Dari Nuffnang

Alhamdulillah..satu lai kejayaan apabila Nuffnang dah bagi lagi satu bintang.kali ni kepada Skyscraper lak untuk blog ni..hehe..


Sebelum ni dah dapat kat leaderboard..Harap2 lepas ni dapat 5 bintang kat semua bahagian..huhu..Ape maksud bintang rating ni ek..jom tengok kat Nuffnang site..OK..
Tahniah untuk aku ye..hehe

Read more


Keputusan Penuh Liga Super 1 Mac 2011

Update result untuk Liga Super 2011 game malam ni Selasa, 3 Mac 2011..Kelantan mengekalkan kedudukan di tangga teratas selepas menewaskan Negeri Sembilan 3-0 di Kota Bharu..Perak pula drop point tapi still unbeaten apabila hanya mampu seri 1-1 dengan Harimau Muda A..Pahang juga seri dengan Sabah..Felda United mengalahkan T-Team 2-0..T-Team makin parah..Selangaor menang ke atas Kedah 2-0 manakala Terengganu membelasah Johor FC 3-0..

Read more


Betting Chelsea Vs Manchester United Dengan Blogger Khalis

Salam..
Sempena pertemuan Chelsea vs Manchester United malam ni jam 345 pg kalo tak silap..Blogger Khalis telah mengajak untuk betting game ni..tapi tak main taruh-taruh duit pun..just kalo aku kalah..aku kena komen kat entri dia sebayak 20 komen..kalo dia lak kalah..sebaliknye lah..

So,walaupun aku ni peminat Arsenal,tapi untuk game malam ni aku pilih Chelsea lah..sebab kemenangan Chelsea akan membantu Arsenal merapatkan jurang dengan MU nanti..hehehe..tu jer..Torres skor malam ni..huhu

Ape lak pilihan Korang??Jom lah terjah blog Khalis lak..

Read more


Video Terbaik Raja Lawak 5 Minggu Kalau Aku Kaya..

Salam..
Untuk minggu lepas dengan task kalau aku kaya..Aku telah memilih Man dan R2 sebagai peserta terbaik..Nazmi, Balas dan Epi kurang skit dan Leman telah terkeluar untuk minggu itu..Jom layan Man dan R2..

Man

R2

Semoga terhibur dan gelak sakan..

Read more

(C) All Rights Reserved. Angin Malam | Free blogger templates Designed by SkinPress.com. Sponsored by: Premium Templates | Premium Themes. Distributed by: blog template

Powered by Blogger.

Followers

Blog Archive

My Blog List

Web hosting for webmasters