Free MP3 Download | Siti Nurhaliza - Falling In Love


Once in a lifetime
An angel sweeps you off your feet
And everything I’m about
Dissapears before my eyes

You’re taking me higher when I hear you speak to me
It feels so familiar but I’m caught up in this fantasy

Chorus

Now I can’t seem to find myself
Oh I can’t seem to ease my mind
Oh I think I’m falling I’m falling and I can’t stop falling
I’m falling in love with you

When I look into your eyes
I see your love that comforts me
Even now when I go to sleep
I wait to see you in my dreams

You’re taking me higher when I hear you say my name
I’m trying to tell you that I never want to let you go


Ulang Chorus

Over and over again
It plays out in my mind
I can see it clearly
You give me something new to believe in
Come take me away


Ulang Chorus 2X

Read more


Keputusan Perlawanan UEFA Champions League 28 September 2011

Keputusan UEFA Champions League 28 September 2011



Read more


Free MP3 Download | Aizat - Mana Oh Mana



Tiada yang sempurna di dunia
Terjatuh panjatlah semula
Tetapi apa gunanya
Jika tiada akhirnya

Ucaplah seindah indahnya
Tapi kelak akan berubah
Nampak ke arah bahagia
Itu semua di dunia

Aku berhak tuk bermimpi
Mahu kau sertai sekali

Korus
Mana oh mana perginya cinta
Masih kau ingatkah
Saat-saat indah
Mana oh mana perginya rasa
Tuk bermesra dan bicara
Katakanlah mimpi ku kau dan aku
Ubah demi masa

Lama tak ku terbuka
Lelah lidah ku berkata
Apakah ini hakikatnya
Di pengakhiran cerita

Kita berhak tuk bermimpi
Mahu kau sertai sekali

(Ulang korus)

Nyatakan mimpiku
Ubah demi masa

Read more


Keputusan Perlawanan UEFA Champions League 27 September 2011

Keputusan UEFA Champios League 27 September 2011



Read more


Keputusan Penuh Piala Malaysia 27 September 2011


Keputusan Penuh Piala Malaysia 27 September 2011

Kedah 1-1 Perak
Sime Darby 0-1 PKNS
Kelantan 2-0 Felda United
Johor FC 3-1 Sarawak
Selangor 2-1 Kuala Lumpur
PDRM 0-6 T-Team
Johor 1-4 Sabah
Terengganu 0-0 Negeri Sembilan

Pasukan-pasukan yang layak ke peringkat seterusnya adalah

Perak
Kelantan
Felda United
Selangor
T-Team
Sabah
Terengganu
Negeri Sembilan


Read more


Jadual Perlawanan UEFA Champions League 2011 | Matchday 2 | 27-28 September 2011


Jadual Perlawanan UEFA Champions League 2011
Matchday 2 - 27-28 September 2011

For 27 September 2011



For 28 September 2011



Tonton dan Menang Blackberry SINI

Read more


Modern Home Decoration

Hari ni nak cerita pasal Home Decoration pulak..bercita-cita nak memiliki rumah mewah..tapi kalau ada rumah mewah, decorationnya tak betul x best jugak..kalau ada rumah kecil pun tapi decorationnya mantap,rumah akan nampak luas dan selesa..Zaman sekarang orang lebih suka decoration yang moden serta barang-barang rumah yang unik bagi menampakkan ruang rumah yang menarik..Mari kita saksikan beberapa gambar decoration rumah yang menarik..




Simple dan Kemas


Konsep Pengcahayaan Moden



Others Decoration Click HERE

Sekian.

Read more


"First Giveaway By Tengkunizam | Rakan Blogger Klik1Malaysia"



Tarikh tutup 28 September 2011

Hadiah2 yang teringin nak menang kalau ikut dalam list tu
Jersi, Wang tunai, perfume, semua pun bolehlah..hehehe..

Untuk Join sila KLIK SINI

Hadiah cam menarik jugak..cubalah!

Read more


Barisan Kemungkinan Malaysia vs Japan | Bola Sepak Kelayakan Olimpik


Malaysia akan memulakan kempen bola sepak kelayakan sukan Olimpik zon Asia peringkat kumpulan pada petang ini jam 7.00 malam menentang Japan di Stadium Tosu, Japan. Siaran Langsung akan disiarkan di RTM TV2 dan juga Astro Arena.

Barisan kemungkinan yang akan beraksi pada petang ini adalah, di posisi penjaga gol sudah semestinya Khairul Fahmi Che Mat. Defend kanan Mahali Jasuli, defend kiri Zubir Azmi manakala pertahanan tengah dibarisi Muslim Ahmad dan Fadhli Shas.

Barisan tengah akan dikemudi oleh K.Gurusamy dan juga Abdul Syukor Jusoh kerana Irfan Fazail diberitakan cedera. Manakala sayap kanan Wan Zack Haikal dan di sebelah kiri Fandi Othman. Tugas penyerang pula bakal dipikul oleh Izzaq Faris Ramlan dan Thamil Arasu dan back up mereka di bahagian simpanan adalah Izwan Solahuddin.

Semoga Malaysia beroleh kemenangan

Selamat Menonton dan Selamat Menyokong!

Read more


Download Hantu Bonceng


Baru keluar pawagam dah boleh download??Tapi memang boleh pun..huhu..kisah berkonsepkan seram lucu ingin telah mendapat sambutan dan mendapat pulangan 8 juta sepanjang tayangan di pawagam. Filem ini mengisahkan Amran lakonan Zizan Raja Lawak yang sering terlibat dalam perlumbaan motor secara haram. Cerita bermula apabila Amran memenangi satu perlumbaan dan diberi habuan seorang bohsia.

Bohsia itu telah membonceng motor Amran namun malangnya Motor Amran telah dilanggar oleh sebuah lori sehingga menyebabkan bohsia itu mati di tempat kejadian manakala Amran dikejarkan ke hospital. Sejak dari itu hidup Amran mula diganggu oleh hantu Bohsia itu dan pelbagai aksi dan lawak jenaka dapat dilihat dalam filem ini. Sama-samalah kita menyaksikan filem Hantu Bonceng ini.

Untuk mendownload klik pada link di bawah dan download(MKV-350MB)


Selepas mendownload jangan lupa untuk COMBINE FILE di


Jangan lupa combine file tu,kalau tidak part 1 je la boleh tengok..huhu

Setelah selesai semua, SILA klik SINI sebagai tanda terima kasih anda
Sekian, Terima Kasih..

SELAMAT MENONTON

Read more


Anak Bunuh Ibu dan Bapanya Kerana Halang Jual Rumah Pusaka


Ya Allah..apa nak jadi dengan dunia sekarang sehinggakan seorang anak tergamak membunuh ibu dan bapanya sendiri kes tidak membenarkannya menjual rumah pusaka. Anak yang berusia 31 tahun itu dipercayai menikam bapanya yang berusia 70 tahun dan ibunya 62 tahun. Manakala kakaknya pula,37 tahun ditemui parah.

Menurut sumber, suspek baru pulang dari bandar dalam keadaan mabuk dan berlaku pertengkaran dengan ibu bapanya sebelum suspek mengambil sebilah pisau dan menikam kedua ibubapanya dan seorang kakaknya.

Sebelum ini dikatakan suspek menjalani perniagaan di semenanjung namun gagal,mengalami kerugian dan pulang ke Sabah. Mungkin faktor itu membuatkannya tertekan.

Berita lanjut di Harian Metro

Read more


Guru Agama Labur RM20,000 beli 9 Hektar Kebun Emas di Alam Ghaib


Astagfirullahalazim..kepercayaan apakah ini? sehingga seorang ustaz sanggup melabur sehingga RM20,000 untuk membeli "kebun pokok emas" yang dikatakan wujud di alam ghaib. Siap boleh tahu pulak keluasan dia 9 hektar..Lebih teruk lagi duit yang digunakan itu adalah duit pinjaman daripada along.

Guru agama itu juga didapati selalu berzikir di tengah padang kerana dengan cara itu dipercayai dia akan dapat mengecapi kemewahan dengan cepat. Tetapi malangnya sekarang ni isteri dan tiga anaknya yang terpaksa menanggung penderitaan kerana sering diburu konco along bagi melangsaikan hutang suaminya. Isterinya itu terpaksa menggadai barang kemas bagi menyara hidup dia dan anak-anak.

Berita lanjut di Harian Metro

Read more


Jadual Perlawanan Piala Malaysia 13 September 2011


Jadual Perlawanan Piala Malaysia 13 September 2011
Kumpulan A
Perak vs Kedah, Stadium Ipoh, Perak
Johor vs Sabah, Stadium Larkin, Johor

Kumpulan B
Negeri Sembilan vs Terengganu, Stadium Tuanku Abdul Rahman, Paroi,N9
Selangor PKNS vs Sime Darby, Stadium MBPJ, Selangor

Kumpulan C
Sarawak vs Johor FC, Stadium Kuching, Sarawak

Kumpulan D
Kuala Lumpur vs Selangor, Stadium Majlis Perbandaran Selayang, Kuala Lumpur
T-Team vs PDRM FA, Stadium Sultan Ismail Nasiruddin Shah, Terengganu


Read more


Siapa Nik Khairul Qayyeem??


Nik Khairul Qayyeem bin Khairul Anuar, inilah anak pertama ku yang baru sahaja lahir pada tanggal 27 Ogos 2011, Sabtu jam 4.12 petang di Hospital Raja Perempuan Zainab II, Kota Bharu, Kelantan. Alhamdulillah syukur baby dilahirkan dalam keadaan normal, selamat semuanya. Thank U Allah.

Sekarang baru aku tau macam mana rasanya perasaan menjadi ayah. Sebelum ni asyik susahkan ayah sendiri je, tapi bila dah ada anak ni, baru lah dapat memahami perasaan dan peranan seorang bapa. Tapi penderitaan ibu untuk melahirkan seorang anak lagi perit, sakit yang teramat. Aku hanya mampu berdoa agar semuanya selamat.

Kini aku dah bergelar seorang bapa, dah lama rasanya aku x post entri..tak tau ape dah jadi dalam dunia blogging ini..aku berhenti seketika untuk menumpukan pada mama dan baby, di samping cuti raya..brokben kat kampung memang slow..kini aku kembali untuk sama-sama kita berkongsi info di dunia IT ini..

Jom Bagi Hadiah kat Baby kat SINI

Alhamdulillah..Syukur..=)

Read more


Keputusan Penuh Piala Malaysia 6 September 2011

Kumpulan A
Sabah 0-0 Perak
Johor 0-2 Kedah

Kumpulan B
PKNS 1-2 Negeri Sembilan
Sime Darby 0-3 Terengganu

Kumpulan C
Sarawak 0-2 Kelantan
Johor FC 0-2 Felda United

Kumpulan D
T-Team 1-0 Selangor
PDRM 0-3 Kuala Lumpur

Read more

(C) All Rights Reserved. Angin Malam | Free blogger templates Designed by SkinPress.com. Sponsored by: Premium Templates | Premium Themes. Distributed by: blog template

Powered by Blogger.

Followers

My Blog List

Web hosting for webmasters