Download SenarioThe Movie : Ops Pocot


Kata orang " Kenapa perlu bayar kalau ada yang free" hehe..orang kata la..bukan pucheh kata..So senang cite kita download je muvie yang dah terhidang ni..bagi sape yang tak tengok lagi bolehla download..bagi yang dah tengok pun boleh download lagi buat koleksi..

Senario The Movie : Ops Pocot mengisahkan 3 orang lelaki lakonan Azlee, Wahid dan Mazlan Pet Pet yang hidup mereka selalu ditindas dan dibuli. Mereka kemudiannya diarahkan oleh ketua mereka untuk mengikuti kem motivasi kelolaan Ikatan Relawan Malaysia (RELA). Di dalam kem itu nanti bermacam-macam ragam yang melucukan disajikan untuk tontonan semua.


Movie ini juga dibantu oleh lakonan beberapa pelakon lama dan juga baru seperti Mr Os, Diana Amir, Mas Muharni dan Kamal Adli, pastinya menjadi filem ini sesuatu yang sangat menarik untuk ditonton.

Untuk mendownload 


Setelah siap download jangan lupa combine file ye..
Cara-caranya ada DI SINI

Sekian, terima kasih


2 comments to "Download SenarioThe Movie : Ops Pocot"

Post a Comment

(C) All Rights Reserved. Angin Malam | Free blogger templates Designed by SkinPress.com. Sponsored by: Premium Templates | Premium Themes. Distributed by: blog template

Powered by Blogger.

Followers

My Blog List

Web hosting for webmasters