Livestreaming Arsenal vs Montpellier | UEFA Champions League


LIVEstreaming Arsenal vs Montpellier
UEFA Champions League
Stadium Emirates
3.45 am


Read more


Livestreaming Malaysia vs Bangladesh | Friendly Match


LIVEstreaming Malaysia vs Bangladesh
Friendly Match
Stadium Bukit Jalil
8.45 pm


Read more


Livestreaming Norwich City vs Manchester United | EPL Match


LIVEstreaming Norwich City vs Manchester United
English Premier League
1.30am

Read more


Livestreaming Arsenal vs Tottenham Hotspur | EPL Match


LIVEstreaming Arsenal vs Tottenham Hotspur
English Premier League
Stadium Emirates
8.45 pm




Read more


Livestreaming Reading vs Arsenal | Capital One Cup


LIVEstreaming Reading vs Arsenal
Capital One Cup
31 Oktober 2012
3.45 am

Read more


Probable Line-Up Arsenal vs Schalke04 | UEFA Champions League


Probable Line-Up Arsenal vs Schalke04
UEFA Champions League
Emirates Stadium
25 Oktober 2012
2.45am

Arsenal
Mannone
Jenkinson, Mertesacker, Vermaelen, Santos
Ramsey, Arteta
Gervinho, Cazorla, Podolski
Giroud

Schalke04
Unnerstall
Uchida, Howedes, Matip, Fuchs
Neustadter, Hoger
Farfan, Holtby, Afellay
Huntelaar

Read more


Keputusan Penuh Perlawanan Akhir Piala Malaysia 2012 | Kelantan vs ATM


Keputusan penuh Perlawanan Akhir Piala Malaysia 2012
20 Oktober 2012
Stadium Shah Alam
Kelantan vs ATM

Kelantan 3-2 ATM

Gol-Gol kelantan dijaringkan oleh Norshahrul Idlan Thalaha dan Indra Putra Mahyuddin, manakala gol-gol ATM dijaringkan oleh Rizal Zamry Yahya dan Marlon Alex James

Kelantan muncul juara Piala Malaysia 2012 sekaligus menjadi pasukan yang memenangi 3 Piala dalam satu musim (Treble) iaitu Piala Liga Super, Piala FA dan juga Piala Malaysia.

Norshahrul Idlan Thalaha pula dipilih sebagai pemain terbaik perlawanan Akhir Piala Malaysia 2012.



Read more


Livestreaming Norwich City vs Arsenal | EPL Match


LIVEstreaming Norwich City vs Arsenal
English Premier League
12.30am



Read more


Livestreaming Man Utd vs Stoke City | EPL Match


LIVEstreaming Man Utd vs Stoke City
English Premier League
Old Trafford
10.00 pm


Read more


Livestreaming Kelantan vs ATM | Final Piala Malaysia 2012


LIVEstreaming Kelantan vs ATM
Final Piala Malaysia 2012
Stadium Shah Alam
8.45 pm


Read more


Livestreaming Tottenham Hotspur vs Chelsea | EPL Match


LIVEstreaming Tottenham Hotspur vs Chelsea
7.45pm
White Hart Lane


Read more


Probable Line-Up Tottenham Hotspur vs Chelsea | EPL Match


Probable Line-Up Tottenham Hotspur vs Chelsea
English Premier League
White Hart Lane
7.45 pm

Tottenham Hotspur
Lloris
Walker, Caulker, Gallas, Vertonghen
Dembele, Sandro
Lennon, Dempsey, Bale
Defoe

Chelsea
Cech
Ivanovic, Luiz, Cahill, Cole
Ramires, Mikel
Mata, Oscar, Hazard
Torres

Sumber : Goal.com

Read more


Probable Line-Up Norwich City vs Arsenal | EPL Match


Probable Line-Up Norwich City vs Arsenal
12.30 am
Carrow Road - Norwich

Arsenal 
Mannone
Jenkinson, Mertesacker, Vermaelen, Santos
Ramsey, Arteta, Cazorla
Gervinho, Giroud, Podolski

Norwich City
Ruddy
Martin, Bassong, Barnett, Garrido
Johnson, Howson
E Bennett, Hoolahan, Surman
Holt

Sumber : Goal.com

Read more


Perlawanan Akhir Piala Malaysia 2012 | Hairuddin Omar Tekad Cipta Sejarah


Penyerang Angkatan Tentera Malaysia (ATM), Hairuddin Omar bertekad untuk menjaringkan gol di Final Piala Malaysia 2012 yang akan berlangsung 20 Oktober 2012 di Stadium Shah Alam. Hairuddin yang merupakan satu-satunya pemain yang berjaya melayakkan diri ke perlawanan akhir selama 4 tahun berturut-turut.

Pada tahun 2009, Hairuddin telah berjaya memenangi Piala Malaysia bersama Negeri Sembilan dan beliau telah menjaringkan satu gol pada perlawanan itu, diikuti pada tahun 2010, Hairuddin juga telah menumbat satu gol bagi membantu Kelantan menjuarai Piala Malaysia pada tahun tersebut.

Dan pada tahun lepas, 2011, beliau sekali lagi muncul wira apabila menjaringkan gol kemenangan buat Negeri Sembilan pada perlawanan akhir Piala Malaysia 2011. Dan pada tahun ini, beliau sekali lagi berpeluang untuk menjaringkan gol di perlawanan akhir dan seterusnya membawa ATM menjadi juara. Adakah Hairuddin akan berjaya menjaringkan gol dalam perlawanan akhir Piala Malaysia buat tahun keempat berturut-turut? sama-sama kita nantikan.

Read more


Perlawanan Akhir Piala Malaysia 2012 | Barisan Kemungkinan Kelantan vs ATM


Kelantan akan hadir ke Stadium Shah Alam bagi menghadapi perlawanan akhir Piala Malaysia 2012 menentang Angkatan Tentera Malaysia (ATM) tanpa dua tonggak utama iaitu Norfarhan Mohamad dan Mohamed Ghaddar. Namun jurulatih Bojan Hodak pasti ada pengganti bagi posisi yang ditinggalkan dua pemain itu. Berikut adalah barisan kemungkinan yang akan diturunkan oleh Kelantan

Penjaga Gol : Khairul Fahmi Che Mat
Pertahanan : Daudsu, Subramaniam, Obinna, Nik Shahrul
Tengah : Indra Putra, Shakir Shaari, Badri Radzi, Nurul Azwan Roya
Penyerang : Norshahrul Idlan Thalaha, Afiq Azmi

Bagi ATM pula, hanya seorang pemain utama yang tidak dapat diturunkan iaitu Irwan Fadli Idrus. Jurulatih B.Sathianathan pasti menurunkan barisan yang serupa ketika menewaskan Lions di peringkat separuh akhir. Berikut adalah barisan kemungkinan bagi skuad ATM esok

Penjaga Gol : Farizal Harun
Pertahanan : Rubben, Aidil Zafuan, Amirizwan Taj, Azmi Muslim
Tengah : Rizal Zamry Yahya, Bruno Marteloto, Zaqwan Adha, Christie Jaya Selan
Penyerang : Hairuddin Omar, Marlon Alex James

Read more


Livestreaming Hong Kong vs Malaysia


LIVEstreaming Hong Kong vs Malaysia 
8.00 pm


Read more


Free MP3 Download | The Vella - Menjemputmu Pulang


Free MP3 Download
The Vella - Menjemputmu Pulang

Oh jauh, jauhnya rinduku
tersungkur tapi aku cuba berdiri
Oh pantas semua berlalu
Sedangkan kita masih memerlu
Ku memohon Ku memohon Ku memohon

Dan tenang tenanglah sayang
Aku kan datang menjemputmu pulang
dan tenang tenanglah sayang
aku akan datang menjemputmu pulang
tak usah menangis
tak usah menangis

Oh tuhan permudahkanlah aku
pastikan kami tetap bersatu
ku memohon ku memohon ku memohon

DOWNLOAD LINK



Read more


Free MP3 Download | Black & Malique - Teman Pengganti


Free MP3 Download
Black & Malique - Teman Pengganti
 
Ketawa bersama
Menangis bersama
Ku bersumpah harap kita
Mati pun bersama

Sejak dua menjak ini

Makin kerap ku diganggu visi
Bila celik, juga bila mimpi
Aku nampak kau, tapi bukan aku yang di sisi
Dia membelaimu dengan izin dan permisi
Sentuhan katanya semuanya kau iakan
Sentuhan jari kau diamkan dan biarkan
Aku redha walau tidak ku damba
Walau hampa semuanya dah dijangka

Beberapa purnama dulu cinta bertahta

Kenangan dibina kita indah belaka
Ketawa bersama, menangis bersama
Ku bersumpah harap kita mati pun bersama
Namun hakikatnya, bukan mudah
Aku sembunyikan gulana-gundah
Segalanya kan berubah
Dengarkan apa yang ku mahu luah

*Rahsia ini

Telah lama ku pendamkan
Tiba masanya
Segala-galanya
Ku ceritakan
Aku kan pergi
Pergi ku tak akan kembali
Tiba masanya
Kau cari teman pengganti

Dalam dunia yang maya, prejudis dan bias

Kita tak terlepas dari terkena tempias
Rimas, ditindas, sembunyi dalam puisi dan kias
Tidak kau bidas, tak berpaling walau sekilas
Hanya kau yang tahu kodeksku yang kompleks
Dalam disleksia cuba kekal dalam konteks
Bila dunia seolah tak memahami
Kau sudi selami, dalami dan mengalami

Setia mendengar, sentiasa hadir

Ingat setiap ulangtahun, setiap hari lahir
Tiba pagi Syawal, kaulah yang terawal
Syawal yang terakhir ini pasti rasa janggal
70 000 hijab harus ku singkap
Ku sorok kitab balik tingkap penjara hinggap
Dalam diam ada, seorang yang ku puja
Kau teristimewa tapi dia yang sempurna

Ulang *


Sejak dua menjak ini, ku mencari fungsi kewujudan

Dalam persekitaran yang penuh kejumudan
Terperangkap dalam jasad, ku keliru
Mujur ada kau si peneutralisasi pilu
Namun aku tetap murung, berkurung
Tubuh makin susut, menunggu tarikh luput
Komplikasi di halaman rusuk kiri
Makin sukar nak bernafas, nak bergerak, nak berdiri

Lagu ini yang terakhir aku sajikan

Kalau rindu nanti bolehlah kau nyanyikan
Jaga diri, jangan makan hati
Yang patah kan tumbuh, yang hilang kan berganti
Bilik dah ku kemas, katil dah ku rapi
Cincin, kunci, dompet dalam laci
Ada sikit wang, itu saja baki
Moga-moga cukup untuk majlis itu nanti

Aku kan pergi

Bertemu kekasih abadi
Tiba masanya
Kau cari teman pengganti

DOWNLOAD LINK





Read more


Free MP3 Download | Najwa Latif - AdaMu


Free MP3 Download
Najwa Latif - Adamu

Merenung ke luar jendela

Melihat kebesarannya
Mensyukuri segala nikmat
Yang dikurniakan di dunia

Kau berikan ku kekuatan

Tuk berpegang pada jalan
Walau penuh dengan cabaran
Ku tahu ku adaMu Tuhan

Kerna kau yang satu

Yang setia bersama ku
Dikala ku jatuh ku bangkit kernaMu
Ku tahu ku adaMu disisi ku selalu
Bantulah hambaMu mencari keredhaanMu

Ku tahu ku adaMu

Ku adaMu selalu

Kerna kau yang satu

Yang setia bersama ku
Dikala ku jatuh ku bangkit kernaMu
Ku tahu ku adaMu disisi ku selalu
Bantulah hambaMu mencari keredhaanMu

Ku tahu ku adaMu

Ku adaMu selalu

ku merenung ke luar jendela

Melihat kebesarannya
Walau penuh dengan cabaran
Ku tahu ku adaMu Tuhan


DOWLOAD LINK 

Read more


Free MP3 Download | Ungu - Sayang


Free MP3 Download
Ungu - Sayang

Entah harus darimana ku memulai kata-kataku
Resah gelisah tak menentu, dari jauh lubuk hatiku
Bukan, bukan keinginanku tuk mencoba meninggalkanmu
Namun tak bisa ku jelaskan, aku takut menyakitimu

Berat rasanya, berat rasanya untuk
Ungkapkan kata meski melawan hati

Sayang maafkan aku ingin putus
Sayang maafkan kita harus putus

Berat rasanya, berat rasanya untuk
Ungkapkan kata meski melawan hati

Sayang maafkan aku ingin putus

Sayang maafkan aku ingin putus
Sayang maafkan kita harus putus
Sayang maafkan aku ingin putus
Sayang maafkan kita harus putus

DOWNLOAD LINK


Read more


Keputusan Penuh Suku Akhir Piala Malaysia 2012


Keputusan Penuh Suku Akhir Piala Malaysia 2012

Kelantan vs Felda United
Suku Akhir 1 : Felda United 1-2 Kelantan
Suku Akhir 2 : Kelantan 2-2 Felda United
Kelantan layak ke separuh akhir dengan agregat 4-3

Pahang vs Lions XII
Suku Akhir 1 : Pahang 2-1 Lions XII
Suku Akhir 2 : Lions XII 2-0 Pahang
Lions XII layak ke separuh akhir dengan agregat 3-2

ATM vs Negeri Sembilan
Suku Akhir 1 : ATM 3-2 Negeri Sembilan
Suku Akhir 2 : Negeri Sembilan 1-3 ATM
ATM layak ke separuh akhir dengan agregat 6-3

Selangor vs Johor FC
Suku Akhir 1 : Johor FC 1-3 Selangor
Suku Akhir 2 : Selangor 2-1 Johor FC
Selangor layak ke separuh akhir dengan agregat 5-2

Separuh akhir akan menemukan
Kelantan vs Selangor
Lions XII vs ATM

Read more


Livestreaming FC Nordsjaelland vs Chelsea | UEFA Champions League


LIVEstreaming FC Nordsjaelland vs Chelsea
UEFA Champions League
2.45 am


Read more


Livestreaming CFR Cluj vs Manchester United | UEFA Champions League


LIVEstreaming CFR Cluj vs Manchester United
UEFA Champions League
2.45 am


Read more


Buffered Earning Pertama Blog Pucheh | Twisties New Pack Launch

Alhamdulillah..

Akhirnya pucheh berjaya memperolehi Buffered Earning yang pertama tajaan TWISTIES..terima kasih diucapkan kepada Twisties kerana memilih blog pucheh untuk diletakkan iklan depa..hehehe..

So sekarang iklan Twisties New Pack Launch ini akan sentiasa berjalan di blog pucheh di bahagian atas tu no..





Lepas ni bolehla kita pi try makan Twisties pack baru nih..sama ada sedap ke x sedap kan..

Gambar Hiasan

Betul jangkaan pucheh, BE akan muncul semalam..Oktober bermula dengan Twisties..hehe..
Thanks =)

Read more


Livestreaming Kelantan vs Felda United | Suku Akhir Piala Malaysia


LIVEstreaming Kelantan vs Felda United 
Suku Akhir Kedua Piala Malaysia
8.45pm


Read more


Mungkinkah Ini Buffered Earning (BE) yang Pertama Blog Pucheh ??

Salam dan selamat pagi..

Dah lama rasenya tak update status..eh silap, update blog..selalu posting sebelum sebelum ni mesti pasal livestreaming je..asyik2 livestreaming..skit2 livestreaming, xde mende lain dah ke nak post pucheh oii..

So, pagi-pagi buta ni pucheh nak update pasal BE pucheh yang pertama..Actually tak komfem lagi BEnya, tapi pucheh ushar2 kat blog pucheh ni asyik duk menari2 je iklan TWISTIES kat atas tu..kat blog lain xde pun pucheh tengok masa blogwalking tadi..


Harap2 lepas Subuh nanti cek nuffnang adala masuk BE nih..hehehe..dan sekaligus menjadi BE pertama pucheh di bulan Oktober..huhu..sebelum ni ada, tapi tak pernah update pun..ni baru blaja2 nak update pasal nuffnang..orang lain dah belambak BE kot..kite baru nak blaja toqq..

Oklah, setakat ni je la dulu..merapu tak sudah..selamat malam..tggu keputusannya esok..

Read more


Livestreaming Kelantan vs Arbil | AFC Cup


LIVEstreaming Kelantan vs Arbil
AFC Cup
8.45 pm


Read more


Livestreaming Liverpool vs Manchester United | EPL Match


LIVEstreaming Liverpool vs Manchester United
English Premier League
23 September 2012
Stadium Anfield
8.30 pm


Read more


Livestreaming Swansea vs Everton | EPL 2012


LIVEstreaming Swansea vs Everton
English Premier League
22 September 2012
7.45 pm


Read more


Livestreaming Young Boys Bern vs Liverpool | Europa League


LIVEstreaming Young Boys Bern vs Liverpool
1.00 am
Europa League

Read more


Livetsreaming Manchester United vs Galatasaray | UEFA Champions League


LIVEstreaming Manchester United vs Galatasaray
2.45 am
UEFA Champions League

Read more


Livestreaming Montpellier HSC vs Arsenal | UEFA Champions League


LIVEstreaming Montpellier HSC vs Arsenal
2.45 am
UEFA Champions League

Read more


Livestreaming Malaysia vs Vietnam | Friendly Match


LIVEstreaming Malaysia vs Vietnam
Friendly Match
8.45 pm
Stadium Shah Alam

Read more


Livestreaming Liverpool vs AS Roma | Friendly Match


LIVEstreaming Liverpool vs AS Roma
26 Julai 2012
6.00 am




Read more


Livestreaming Shanghai Shenhua vs Manchester United | Friendly Match


LIVEstreaming Shanghai Shenhua vs Manchester United
8.00 pm
Friendly Match


Read more


Livestreaming Malaysia vs Arsenal | Friendly Match


LIVEstreaming Malaysia vs Arsenal
24 Julai 2012, 9.45pm
Stadium Nasional Bukit Jalil
Friendly Match


Read more


Livestreaming Manchester United vs Ajax Cape Town


LIVEstreaming Manchester United vs Ajax Cape Town


Read more


Livestreaming Pahang vs Kedah


LIVEstreaming Pahang vs Kedah
Final Play-Off Kelayakan ke Liga Super
8.45 pm


Read more


A Giveaway

Assalamualaikum,
pucheh nak cuba nasib nak join GA yang dianjurkan oleh blog Suga Monsta Belleza ini..

Tarokh tutup : 31/7/2012

sempat lagi kalau nak join

Hadiah-hadiahnya menarik jugak
Harap ada Rezeki Ramadhan di sini
Amin.

Read more


Livestreaming Manchester United vs Amazulu FC | Friendly Match


LIVEstreaming Manchester United vs Amazulu FC
Friendly Match
2.00 am


Read more


Livestreaming Pahang vs Sarawak


LIVEstreaming Pahang vs Sarawak
8.30 pm
Play-Off Kelayakan ke Liga Super 2013


Read more


Fiorentina Inginkan Marouane Chamakh


Kelab dari Itali, Fiorentina dikatakan berminat untuk mendapatkan khidmat penyerang Arsenal iaitu Marouane Chamakh. Penyerang dari Morocco itu telah menjaringkan 11 gol bersama Arsenal ketika beraksi di England sebelum prestasnya merudum dan selalu direhatkan.

Dengan kemasukan dua penyerang baru ke kem Arsenal iaitu Olivier Giroud dan Lukas Podolski telah menguatkan lagi spekulasi tentang perpindahan Chamakh di musim panas ini.

Fiorentina dikatakan telah melakukan tawaran untuk mendapatkan bekas penyerang Bordeaux itu dan Arsene Wenger dijangka akan melepaskan Chamakh pergi.

Sokong ARSENAL?? KLIK SINI

Read more


Livestreaming Negeri Sembilan vs Kelantan | Liga Super


LIVEstreaming Negeri Sembilan vs Kelantan
Stadium Paroi
8.45 pm


Read more


Keputusan Malaysia U22 vs Myanmar U22 | Kelayakan Piala Asia


Malaysia akan menentang Myanmar dalam perlawanan kelayakan Piala Asia pada malam ini jam 7.30 malam waktu Malaysia. Perlawanan ini akan menentukan pasukan mana yang akan mengiringi Korea layak ke Piala Asia pada tahun hadapan bagi group G.

Sekiranya Malaysia kalah atau seri, Malaysia terpaksa mengharapkan kedudukan tempat ketiga terbaik untuk layak.

Rozaimi
Jurulatih, Ong Kim Swee pasti mengharapkan ketajaman penggembur muda Rozaimi dari Sabah yang setakat ini telah mengumpul 9 gol dalam 3 perlawanan. Di samping itu OKS juga pasti mengharapkan Irfan Fazail dan Wan Zaharul Nizam dalam menjana serangan dan mengawal barisan tengah. Kecergasan Fadli Shas pula diharap 100% fit bagi mengemudi barisan pertahanan.

Keputusan akan diupdate selepas tamat perlawanan nanti.

Menang atau Kalah
Selamanya Harimau Malaya!!

Read more


Livestreaming Malaysia U22 vs Myanmar U22 | Kelayakan Piala Asia



LIVEstreaming Malaysia U22 vs Myanmar U22
3 Julai 2012
Kelayakan Piala Asia

Read more


Livestreaming Spain vs Itali | Final | EURO 2012


LIVEstreaming Spain vs Itali
Final
EURO 2012
2.45 am


Read more


Livestreaming Jerman vs Itali | Semi Final | EURO 2012


LIVEstreaming Jerman vs Itali
EURO 2012
Semi Final
2.45 am


Read more

(C) All Rights Reserved. Angin Malam | Free blogger templates Designed by SkinPress.com. Sponsored by: Premium Templates | Premium Themes. Distributed by: blog template

Powered by Blogger.

Followers

Blog Archive

My Blog List

Web hosting for webmasters