Download Nur Kasih The Movie

Salam..belum keluar panggung dah boleh download ke??ish3..ish..ish..memang tak lah der..sabarlah..kena la tengok kat pawagam ramai2 yek..sekarang ni mane ade link download lagi movie tu..Nur Kasih the movie dijangka akan mendapat keuntungan yang tinggi jika dikira daripada jumlah penonton siri drama..

Filem Nur Kasih The Movie ini akan berada di pawagam pada 19 Mei 2011..dah tak lama dah tu..Antara pelakon-pelakon utama yang membintangi filem ini adalah Remy Ishak, Tiz Zaqyah dan Fizz Fairuz..Takpelah x dapat donlod muvie lagi..kita donlod lagu tema dulu ye..layan kat bawah..



19 comments to "Download Nur Kasih The Movie"

Post a Comment

(C) All Rights Reserved. Angin Malam | Free blogger templates Designed by SkinPress.com. Sponsored by: Premium Templates | Premium Themes. Distributed by: blog template

Powered by Blogger.

Followers

Blog Archive

My Blog List

Web hosting for webmasters