Bila PC Seorang Blogger Meletup


Salam, sebenarnya PC pucheh baru sahaja meletup malam tadi akibat terlau kuat sangat berblogwalking..hehe..tak tau pasal ape tibe2 meletup..huhu..kecewa sedih frust semua ada..mau tak kalau tidak pukul 12 je pucheh $$erang korangnye iklan..huhu..BE pun tengah duk ada running tu..memang trafik terjejas la hari ni..Adoi..doii..doii..

So, jalan penyelesaiannya pucheh dah cuba tukar sendiri power supply PC tu..memang kipas2 boleh run tapi still x leh masuk window..kecewa beb..mungkin motherboard efek dek letupan semalam..biaselah..barang lama..memang tak mampu lagi lah kalau nak beli motherboard time2 ni..So, korang akan nampak pucheh bersiaran kadang2 je la ye lepas ni..bersiaran pun dari tempat keja je..huhu..tak pun boleh tweet guna henset je..hehe..Tapi insyaAllah kul 12..pucheh tetap cuba $$erang ye..huhu


14 comments to "Bila PC Seorang Blogger Meletup"

Post a Comment

(C) All Rights Reserved. Angin Malam | Free blogger templates Designed by SkinPress.com. Sponsored by: Premium Templates | Premium Themes. Distributed by: blog template

Powered by Blogger.

Followers

Blog Archive

My Blog List

Web hosting for webmasters