Blog Aku Berubah Wajah.. Semuanya Keja Abgteror


Assalamualaikum dan salam sejahtera semua..Semalam tukar header je..Hari ni dah buat tukar template baru plak blog aku ni..huhu..itupun bukan aku yang buat sendiri..semuanya ni hasil bantuan daripada bro teror..hehe ataupun lebih glemer dengan nama abgteror..Dialah yang duk edit segala-galanya ni..daripada install adobe photoshop CS5, edit header, templet dan segala bagai la..Thanks bro..terima kasih banyak2..huhu..

Tapi lepas ni aku dah nak kena edit sendiri la html ape semua..huhu..sebab abgteror dah nak balik KL semula dah..huhu..apepun terima kasih atas tunjuk ajarmu sifu..hehe..semoga makin ramailah pelawat-pelawat blog abgteror lepas ni..huhu..rasenya dia pun duk try template baru tu..hehe..adios.


13 comments to "Blog Aku Berubah Wajah.. Semuanya Keja Abgteror"

Post a Comment

(C) All Rights Reserved. Angin Malam | Free blogger templates Designed by SkinPress.com. Sponsored by: Premium Templates | Premium Themes. Distributed by: blog template

Powered by Blogger.

Followers

Blog Archive

My Blog List

Web hosting for webmasters