Mourinho or Guus Hiddink Replace Carlo Ancelotti

Mourinho
Chelsea bakal memanggil kembali bekas jurulatihnya dahulu iaitu Jose Mourinho bagi menggantikan Carlo Ancelotti yang di'sacked' selepas tamat musim 2010/2011 semalam.. Chelsea yang menamatkan musim dengan kekalahan di tangan Everton malam tadi sudah pasti membuat perubahan bagi memantapkan pasukan untuk saingan musim hadapan..Seorang lagi nama yang disebut-sebut bakal mengisi tempat jurulatih baru itu adalah Guus Hiddink. Guus Hiddink pernah membawa Chelsea menjulang piala FA walaupun hanya sekejap menjadi jurulatih kelab itu..
Guus Hiddink
Siapa yang akan menjadi jurulatih Chelsea yang sebenar season depan??masih belum diketahui..Tapi apepun kalau jadi jurulatih sekejap2 je memang la orang tak nak..tak dapat piala je kena sack..tak dapat piala je kena sacked..huhu..mampuih la..bagila chance kat manager tu bertapak 2-3 tahun..barula boleh build team..cam Alex Ferguson dan Arsene Wenger yang dah berkurun kat team masing-masing..hehe..adios..


3 comments to "Mourinho or Guus Hiddink Replace Carlo Ancelotti"

Post a Comment

(C) All Rights Reserved. Angin Malam | Free blogger templates Designed by SkinPress.com. Sponsored by: Premium Templates | Premium Themes. Distributed by: blog template

Powered by Blogger.

Followers

Blog Archive

My Blog List

Web hosting for webmasters