Video Maharaja Lawak Minggu 6

Minggu ni minggu Maharaja Lawak yang ke-6 bersiar sekali lagi di Astro Warna..Jadi, bagi siapa-siapa yang terlepas, xde pakej mustika boleh saksikan persembahan-persembahan peserta Maharaja Lawak yang masih kekal di sini..Bagi mengulas persembahan pada minggu ini, pada aku Jambu still The Best..Walaupun diorang tak banyak dialog dan banyak bahasa tubuh..tapi diorang tetap LEGEND!!

Persembahan Sepah dan Nabil juga tidak kurang hebatnya..Namun Jozan nampaknya kureng sedikit buat minggu ni..Man juga telah bangkit dengan persembahan yang memberangsangkan..Balas still dengan lawak lama -double meaning- dan lawak Amir memang lose..hehe..Jom layan persembahan diorang kat bawah ni..klik je kat nama peserta yang korang nak tengok..huhu..

Dan Siapa pula yang tersingkir minggu ni??Saksikan di sini


Sekian, The End


30 comments to "Video Maharaja Lawak Minggu 6"

Post a Comment

(C) All Rights Reserved. Angin Malam | Free blogger templates Designed by SkinPress.com. Sponsored by: Premium Templates | Premium Themes. Distributed by: blog template

Powered by Blogger.

Followers

Blog Archive

My Blog List

Web hosting for webmasters