Buffered Earning : ESPN


Alhamdulillah syukur hari ni Nuffnang telah memberikan bonus kepadaku iaitu Buffered Earning ESPN Castrol Football Crazy di bahagian Leaderboard (LB). Mungkin sebab aku selau post-post pasal bola sejak 2 menjak ni kot tu yang dapat BE ESPN tu..hehe..Ape2 pun terima kasih kepada Nuffnang dan ESPN yang memilih blog aku ni..huhu..

Tapi kenape dah tak menari2 iklan tu kat leaderboard ek??Takkan Nuffnang nak main2 plak kot..tak pelah tengok je lah besok camane..naik ke tak earning tu..hehe..


23 comments to "Buffered Earning : ESPN"

Post a Comment

(C) All Rights Reserved. Angin Malam | Free blogger templates Designed by SkinPress.com. Sponsored by: Premium Templates | Premium Themes. Distributed by: blog template

Powered by Blogger.

Followers

Blog Archive

My Blog List

Web hosting for webmasters