Mungkinkah Ini Buffered Earning (BE) yang Pertama Blog Pucheh ??

Salam dan selamat pagi..

Dah lama rasenya tak update status..eh silap, update blog..selalu posting sebelum sebelum ni mesti pasal livestreaming je..asyik2 livestreaming..skit2 livestreaming, xde mende lain dah ke nak post pucheh oii..

So, pagi-pagi buta ni pucheh nak update pasal BE pucheh yang pertama..Actually tak komfem lagi BEnya, tapi pucheh ushar2 kat blog pucheh ni asyik duk menari2 je iklan TWISTIES kat atas tu..kat blog lain xde pun pucheh tengok masa blogwalking tadi..


Harap2 lepas Subuh nanti cek nuffnang adala masuk BE nih..hehehe..dan sekaligus menjadi BE pertama pucheh di bulan Oktober..huhu..sebelum ni ada, tapi tak pernah update pun..ni baru blaja2 nak update pasal nuffnang..orang lain dah belambak BE kot..kite baru nak blaja toqq..

Oklah, setakat ni je la dulu..merapu tak sudah..selamat malam..tggu keputusannya esok..


4 comments to "Mungkinkah Ini Buffered Earning (BE) yang Pertama Blog Pucheh ??"

Post a Comment

(C) All Rights Reserved. Angin Malam | Free blogger templates Designed by SkinPress.com. Sponsored by: Premium Templates | Premium Themes. Distributed by: blog template

Powered by Blogger.

Followers

Blog Archive

My Blog List

Web hosting for webmasters