Siapa Nik Khairul Qayyeem??


Nik Khairul Qayyeem bin Khairul Anuar, inilah anak pertama ku yang baru sahaja lahir pada tanggal 27 Ogos 2011, Sabtu jam 4.12 petang di Hospital Raja Perempuan Zainab II, Kota Bharu, Kelantan. Alhamdulillah syukur baby dilahirkan dalam keadaan normal, selamat semuanya. Thank U Allah.

Sekarang baru aku tau macam mana rasanya perasaan menjadi ayah. Sebelum ni asyik susahkan ayah sendiri je, tapi bila dah ada anak ni, baru lah dapat memahami perasaan dan peranan seorang bapa. Tapi penderitaan ibu untuk melahirkan seorang anak lagi perit, sakit yang teramat. Aku hanya mampu berdoa agar semuanya selamat.

Kini aku dah bergelar seorang bapa, dah lama rasanya aku x post entri..tak tau ape dah jadi dalam dunia blogging ini..aku berhenti seketika untuk menumpukan pada mama dan baby, di samping cuti raya..brokben kat kampung memang slow..kini aku kembali untuk sama-sama kita berkongsi info di dunia IT ini..

Jom Bagi Hadiah kat Baby kat SINI

Alhamdulillah..Syukur..=)


40 comments to "Siapa Nik Khairul Qayyeem??"

Post a Comment

(C) All Rights Reserved. Angin Malam | Free blogger templates Designed by SkinPress.com. Sponsored by: Premium Templates | Premium Themes. Distributed by: blog template

Powered by Blogger.

Followers

My Blog List

Web hosting for webmasters