Jom Upgrade Ke Astro Byond


Salam
Jom..Jom..Jom..upgrade ASTRO anda ke ASTRO BYOND..dapat tengok video-video, cerita-cerita, drama-daram, movie-movie, bola-bola dalam HD..haha..titik-titik peluh, jerawat, jeragat nampak sebijik2 dengan HD ni..hehe..

Pastu kalau upgrade ada peluang nak pi England, tengok EPL game..hehe..
 

Selain tu, bagi yang meminati Natinal Geografi ke, Animal Planet ke, boleh tengok haiwan-haiwan tu dengan clear seclear2nye..haha..Tapi sebelum upgrade tu kena la ada TV HD dulu ye..kalo tak sama la jugak..hehe..

Nak Tau lebih lanjut
KLIK SINI


6 comments to "Jom Upgrade Ke Astro Byond"

Post a Comment

(C) All Rights Reserved. Angin Malam | Free blogger templates Designed by SkinPress.com. Sponsored by: Premium Templates | Premium Themes. Distributed by: blog template

Powered by Blogger.

Followers

Blog Archive

My Blog List

Web hosting for webmasters