Contest : Banner / Header Cantik


Pucheh nak cuba join Contest Banner/Header Cantik ..
Mana tau ada Ong..hehe

dan ini header pucheh yang dipertandingkan


Header ini pucheh suka sebab dia nampak simple dan bergaya. Dengan adanya muka pucheh kat situ dah cukup buat orang mengenali. Kalau jumpa kat luar tegur ye..hehe..dengan gabungan warna oren hitam dan merah dah cukup nampak garang dan jelas ejaan angin malam tu rasanya..ditambah pulak dengan bayang-bayang hitam yang menimbulkan lagi angin malam..link blog htp://pucheh07.blogspot.com dibuat sedikit kecil bagi mengingatkan korang pada blog pucheh ni..huhu..Pucheh suka header ni sebabnya ia simple dan jelas..sama cam style pucheh yang simple2 gitu..hehe..kredit to abgteror yang membantu membuat header ni kat umah pucheh hari tu..

Ok lah setakat itu sahaja dulu rasanya.. Jom lah kawan2 ramai2 kita join ini contest..
Tarikh Tutup : 27 June 2011

KLIK SINI untuk join..

Sekian, Thanks..


7 comments to "Contest : Banner / Header Cantik"

Post a Comment

(C) All Rights Reserved. Angin Malam | Free blogger templates Designed by SkinPress.com. Sponsored by: Premium Templates | Premium Themes. Distributed by: blog template

Powered by Blogger.

Followers

Blog Archive

My Blog List

Web hosting for webmasters