Nuffnang Anugerahkan Aku Lagi Satu Bintang


Assalamualaikum..saja je nak kongsikan ape yang Nuffnang dah bagi hari ni..tengok gambar di atas, sebelum ni dekat Skyscraper hanya ada 4 bintang tapi sekarang dah 5 bintang..huhu..maknanya source iklan Nuffnang dan orang klik ramai dari situ..cuma tinggal satu je lagi tempat iaitu Large Rectangle (Large Rec) yang still lagi 3 bintang..huhu..Apa pun terima kasih la Nuffnang yang dah penuhkan bintang blog Angin Malam tu ye..hehe..
Terima Kasih juga kepada rakan-rakan bloggers yang selalu datang melawat blog pucheh serta menderma di sini..hehe..InsyaAllah esok pucheh akan cash out Nuffnang..hehe..bukan Nuffnang saja, tapi churp2 dan says jugak..bekalan untuk raya dan menimang baby nanti..huhu..terima kasih sekalian..

P/s : Mungkin pucheh akan slow sikit blogging lepas ni..banyak urusan perlu diselesaikan..

Alhamdulillah.


18 comments to "Nuffnang Anugerahkan Aku Lagi Satu Bintang"

Post a Comment

(C) All Rights Reserved. Angin Malam | Free blogger templates Designed by SkinPress.com. Sponsored by: Premium Templates | Premium Themes. Distributed by: blog template

Powered by Blogger.

Followers

Blog Archive

My Blog List

Web hosting for webmasters