Setelah 2 Minggu Meninggalkan Blog

Herm..akhirnya habis dah cuti 2 minggu..balik kampung banyak betul kenduri..aku balik kampung pun nak buat solat hajat agar wife aku selamat bersalin nanti..dah 7 bulan dah..doakan anakku keluar dengan selamat dan sempurna sifatnya ye kawan-kawan..Sepanjang aku tak online ni, aku nak ucapkan terima kasih jugaklah kepada rakan2 yang sudi singgah kat blog aku ni..memang trafik menjunam jatuh tapi takla terus kosong..hehe..


Tu dia trafik bulan lepas..herm jatuh kan..tapi takpelah..nuff pun dah bagi satu lagi bintang kat leaderboard aku dah jadi 5 bintang..huhu..


Nuff dan Churp2 pun dah boleh cash out dah ni..hehe..Ok lah..setakat tu dulu nak ceritanya..len kali kita jumpa lagi ye..salam..


8 comments to "Setelah 2 Minggu Meninggalkan Blog"

Post a Comment

(C) All Rights Reserved. Angin Malam | Free blogger templates Designed by SkinPress.com. Sponsored by: Premium Templates | Premium Themes. Distributed by: blog template

Powered by Blogger.

Followers

Blog Archive

My Blog List

Web hosting for webmasters