Aku Kembali

Salam..setelah hampir 2 minggu pulang ke kampung di Kelantan dan Pahang..kini aku pulang ke tempat kerjaku..mood nak kerja memang xde lagi..still mood raye lagi..sedih meninggalkan ibu ayah dan adik-adik..tapi nak buat camane tanggungjawab mesti diteruskan..

So hari ni baru la boleh update blog skit2..sambil2 buat kerja2 yang tertangguh ni..Esok luse dan hari yang mendatang pasti bertambah lagi kerja aku..hadoyaii..jangan mengeluh..tak baik..

hujan pagi tadi lagi la membuatkan aku malas nak bangkit untuk bersiap..tapi apekan daya..cuti dah habis..Ape-ape pun kuatkan semangat untuk hadapi hari2 seterusnya..Rindu keluarga sangat2..




6 comments to "Aku Kembali"

Post a Comment

(C) All Rights Reserved. Angin Malam | Free blogger templates Designed by SkinPress.com. Sponsored by: Premium Templates | Premium Themes. Distributed by: blog template

Powered by Blogger.

Followers

My Blog List

Web hosting for webmasters