Digi iPhone 4 Me

Aku baru putus cinta..hidup boring..aku mengambil keputusan untuk menyendiri..membawa diri..supaya kepala aku kosong..So aku mengambil keputusan untuk menenangkan diri di sungai area belakang rumah aku..tapi nak sampai ke sungai tu kena la lalu hutan sikit..tapi aku tak fikir panjang..aku terus je berjalan ke destinasi yang dituju..

jalan ke sungai
Dalam perjalanan aku ke sungai tiba-tiba aku terjumpa 4 ekor kambing sedang mengerumuni sesuatu..
Aku menghalau kambing2 itu..shuhh!!shuhh!!..
kemudian aku mendekati ape yang dikerumuni kambing-kambing tadi..
Wah..ada sebuah kotak kecik..tak tau la apa dalam dia..dan ade sebijik apple di atas kotak itu..
Rezeki aku dah ni..perut pun dah mula lapar..boleh la makan apple sebijik tu..
tapi apple tu pelik skit la..apple tu warna kuning..so aku ambil keputusan untuk bawak semua
yang aku jumpe tu ke sungai..

 

Huh!..penatnya..berehat kejap la bawah pokok yang rendang ni..
sambil rehat tu..goncang-goncang la kotak tadi..bunyi kedup!kedup! jer..ape menda la dalam ni ek..
mula la angan-angan..kereta besar ke??xkan la..kotak kecik jer..
rumah besar ke??xkan jugak..burger kot??hehe..
macam2 bermain dalam fikiran..
Tapi kan best kalo aku dapat...............
Hadu makk..
Tapi kenape plak aku nak DG iphone4 tu ek..??

1) Sebab aku tak de iphone lagi
2) Sebab aku pengguna DG tapi henset dah rosak kena campak ke dinding lepas putus cinta td, sim kad je ade..
3) Sebab aku dah boring xde awek..bolehla layan muvie ke, tangkap gambar ke, men game ke..
4) Sebab aku ingin bergaya..mana tau melekat awek baru nanti..keh..keh..keh..
5) Sebab aku ni up to date punya orang..mahu yang canggih2 jer..
6) Sebab aku ingin sentiasa bersama orang kuning DG..heh.heh

Ish..macam-macam ek..tapi tu semua angan-angan jer..
Alamak!! Hari dah gelap macam nak hujan..
Baik aku segera ke sungai..

Bersambung..





1 comments to "Digi iPhone 4 Me"

Post a Comment

(C) All Rights Reserved. Angin Malam | Free blogger templates Designed by SkinPress.com. Sponsored by: Premium Templates | Premium Themes. Distributed by: blog template

Powered by Blogger.

Followers

My Blog List

Web hosting for webmasters