Cimbclicks atau Maybank2U?

Salam kepada semua pengguna-pengguna di luar sana..
Pastinya sekarang ni ramai yang menjalankan urusan jual beli secara online. Selain jual beli, pembayaran bil, saman, pindah wang semuanya boleh dilakukan di hujung jari je..janji ade internet ada PC dan ade akaun bank sama ada CIMB atau Maybank.

Aku sekarang ni cuma ada akaun CIMB je..So,aku guna cimbclicks je la kalo nak bayar bil,transfer duit kat mak ayah aku, bayar PTPTN dan lain-lain urusan. dan sekarang CIMB ada buat promosi bid 2 barang dengan hanya harga 1 barang..So, ape tunggu lagi register di akaun cimbclicks skang ye..


Namun begitu, CIMB belum dapat menyaingi Maybank sebagai bank no 1 negara kerana banyak urusan jual beli barang daripada syarikat-syarikat pengeluar yang hanya menggunakan Maybank2u. Contohnya macam aku nak beli komponen dari company Farnell, hanya boleh bayar dengan Maybank2u je..cimb tak de ok..Akaun antarabangsa paypal pun hanya boleh menggunakan Maybank kalo tak silap..So, Maybank2U pun ade kelebihan dia tersendiri..lepas ni aku berniat nak bukak akaun Maybank plak..senang..biar dua-dua ade..okeh..





3 comments to "Cimbclicks atau Maybank2U?"

Post a Comment

(C) All Rights Reserved. Angin Malam | Free blogger templates Designed by SkinPress.com. Sponsored by: Premium Templates | Premium Themes. Distributed by: blog template

Powered by Blogger.

Followers

My Blog List

Web hosting for webmasters