Ada Ape Dengan Tahun Baru

Salam Tahun Baru dan salam 1 Malaysia


Di kesempatan ni, aku nak ucapkankan selamat tahun baru 2011 kepada semua blogger di Malaysia ni..kepada rakan-rakan di luar sana yang mengenali diri ini ataupun tak..kepada kaum keluarga, saudara-saudara dan semua rakyat Malaysia lah..
Semoga kekurangan di tahun-tahun sebelumnya akan dilengkapkan pada 2011 nanti..
Semoga ape yang dicita-citakan tercapai 2011 ni..
yang belum kahwin tu..kahwin lah 2011..
yang belum ada anak..pastikan ada anak 2011 ni yerk..

Sebut pasal tahun baru jer..mesti ade azam baru..azam korang camane??sini ade beberape list azam baru aku..kalo korang nak tiru pun takpe..

1) Mempunyai seorang anak..InsyaAllah..masih berusaha..
2) Menamatkan pengajian aku..lama sangat weh blajo rasenyer..
3) Menguruskan badan dan berlatih main bola tiap-tiap hari sebab nak wakil Malaysia ke Piala Dunia nanti..keh3..
4) Hidup maju setahun ke hadapan dengan mengupdate antivirus 2012 plak dan install game PES 2012..
5) Lebih berjaya dalam dunia blogging ini

Sekian terima kasih 2010..Jasamu dikenang





11 comments to "Ada Ape Dengan Tahun Baru"

Post a Comment

(C) All Rights Reserved. Angin Malam | Free blogger templates Designed by SkinPress.com. Sponsored by: Premium Templates | Premium Themes. Distributed by: blog template

Powered by Blogger.

Followers

My Blog List

Web hosting for webmasters