Part Time Husband

Ade ke kerja sebagai part time husband ni??atau istilah je..mungkin aku skang ni pun sebagai part time husband..sebabnye isteri aku dah duk jauh dari aku..dia dapat posting mengajar di Kulim sedangkan aku di Kangar..jarak 142 km memisahkan..tapi kejap je 2 jam jer..syukur la tak jauh sangat..


Mesti ada lagi pasangan yang duk lebih jauh daripada kami..semua ni dipanggil PJJ la..hehehe..tapi takpe..jap lagi nak gi ambik isteri balik Perlis sebab Kedah kan cuti Jumaat&Sabtu..so petang ni dah boleh jumpe..pagi Ahad hantar balik Kulim..macam tu la rutin weekend aku lepas ni..keh3..







1 comments to "Part Time Husband"

Post a Comment

(C) All Rights Reserved. Angin Malam | Free blogger templates Designed by SkinPress.com. Sponsored by: Premium Templates | Premium Themes. Distributed by: blog template

Powered by Blogger.

Followers

My Blog List

Web hosting for webmasters