Servis Kereta Sempena Cuti

Sempena cuti tibe-tibe hari ni aku telah mengambil keputusan untuk menyervis kereta aku..sebabnya meter dia pun dah lebih..sepatutnya 51,9++ dah kena servis..ni 52,3++ baru nak servis..ish..ish..ish..Ceh sebenarnya aku dah booking awal-awal nak servis hari ni..bukannya sebab hari ni cuti pun..kesian kat pekerja pusat servis tu terpaksa kerja..

Perodua Kangar
Tu dia..awal-awal lagi aku dah pi..dalam kul 11 pagi camtu..sebab aku booking pukul 11...heheheh..aku servis kat Perodua ni jer..sebabnya aku pakai kereta buatan Perodua..tak kan pakai Perodua nak servis kat Proton plak kan..

Parts & Service
Tunggu punya tunggu pukul 11.30 baru kereta aku masuk service room dia aku rase..nasib baik la ade tempat menunggu yang selesa dilengkapi dengan sofa, TV, paper dan magazine..takdela aku boring sangat..tapi aku cadangkan Perodua sediakan wifi dan juga PC la plak..senang aku nak online bile menunggu..hehehe..

Kereta aku baru naik
Akhirnya kereta aku berjaya diservis sebelum solat Jumaat..Aku pulang dengan gembiranya..hehehe..Adios..Thanks Perodua..





2 comments to "Servis Kereta Sempena Cuti"

Post a Comment

(C) All Rights Reserved. Angin Malam | Free blogger templates Designed by SkinPress.com. Sponsored by: Premium Templates | Premium Themes. Distributed by: blog template

Powered by Blogger.

Followers

My Blog List

Web hosting for webmasters