Angin Malam BZ

Gambar aku cilok google
Salam..Minggu ni adalah minggu bz bagi aku..macam tak cukup tangan nak buat keje..masa pun dah makin suntuk..This weekend aku akan hadapi exam untuk 3 subjek..sekarang duk pulun siapkan assignmen dan study. Badan pun dah rasa tak larat tapi mata tak dapat nak lelap lagi..

Sekali-sekala terfikir ingin berhenti dari blogging ni..Setelah dah dekat setahun memiliki blog..Bile dah ramai kenalan dari blog, rasa stress pun hilang sikit..Buat masa ni, blogwalking tetap blogwalking..kul 12 malam, jalankan rutin cam biasa..Tapi lepas-lepas ni tak tau la lagi..

Kadang-kadang aku rase stress bila berjauhan dengan isteri..Tiada tempat aku nak bercerita face to face bila balik kerja. Tapi takpelah, yang penting sekarang ni study dan cari duit untuk prepare sambut baby bulan depan. Ubah nasib keluarga..

Doakan aku ye kawan-kawan.


15 comments to "Angin Malam BZ"

Post a Comment

(C) All Rights Reserved. Angin Malam | Free blogger templates Designed by SkinPress.com. Sponsored by: Premium Templates | Premium Themes. Distributed by: blog template

Powered by Blogger.

Followers

Blog Archive

My Blog List

Web hosting for webmasters