Malaysia vs Liverpool Tak Ada LIVE ke Astro?? | Livestreaming Lagi La Jawabnya


Salam..hari ni bakal berlangsung perlawanan yang melibatkan pasukan bola sepak kebangsaan dengan Liverpool sempena Asia Tour 2011. Persoalannya, Astro tak ambik siaran LIVE lagi ke?? Game yang melibatkan pasukan kebangsaan pun tak ambik ke??huhu..buat duit betul lah..Ape pun bagi semua peminat Liverpool dan Malaysia yang tak dapat ke stadium bolehlah saksikan di internet je..banyak web LIVEstreaming yang ada sekarang kan..salah satunya yang aku tahu adalah


Tu je la yang aku tahu..yang lain-lain boleh cari kat blog


mereka lebih mengetahui..huhu..

Okeh selamat berjuang ye Harimau Malaya..


1 comments to "Malaysia vs Liverpool Tak Ada LIVE ke Astro?? | Livestreaming Lagi La Jawabnya"

Post a Comment

(C) All Rights Reserved. Angin Malam | Free blogger templates Designed by SkinPress.com. Sponsored by: Premium Templates | Premium Themes. Distributed by: blog template

Powered by Blogger.

Followers

Blog Archive

My Blog List

Web hosting for webmasters