Trafik Ahad Kurang Memberansangkan | Kenapakah??


Hari ni rasa macam trafik blog aku kureng memberansangkanlah..hehehe
kenape ek??jom kita bincangkan..kui3..Aku rasa ada beberapa faktor yang menyumbang kepada kurangnya trafik blog aku hari Ahad ni..hehehe..

1st, bagi yang bekerja, mungkin mereka hanya boleh online di pejabat..so,bila hari Ahad,diorang tak kerja..pastu kat umah tak de internet lak..jadi macamana nak masuk blog aku..hehehe..ada logiknya x??

2nd, bagi yang berkeluarga, mereka pasti ingin menggunakan peluang cuti hujung minggu ni nak bersama dengan keluarga..nak lakukan aktiviti bersama keluarga, nak keluar beli belah ke..bercuti di pusat peranginan ke..betul x??mana ada masa nak masuk blog aku..

3rd, bagi yang couple tu..takkan nak duk diam je kat umah kan..mesti la keluar dgn pakwe makwe..keluar tgk wayang ke,main boling ke, lepak2 kat KFC ke..tambah-tambah kalau student yang baru masuk duit PTPTN,pergh..shopping sakan ler..tak de masa dah nak layan blog aku ni..hehehe

and Last sekali..sebab aku malas nak update blog and up trafik..aku pun nak bersama anak bini jugak hujung2 minggu camni..hehehe..ini yang paling utama..




4 comments to "Trafik Ahad Kurang Memberansangkan | Kenapakah??"

Post a Comment

(C) All Rights Reserved. Angin Malam | Free blogger templates Designed by SkinPress.com. Sponsored by: Premium Templates | Premium Themes. Distributed by: blog template

Powered by Blogger.

Followers

Blog Archive

My Blog List

Web hosting for webmasters