Aku Ingin 1 Superbike..

Salam..Boleh ke aku nak tunggang Superbike tanpa lesen B full..pastilah tak boleh kan..So sekarang ni aku just guna motor Modenas Kriss je la berulang-alik dari Kangar ke Kulim nak jumpa wife aku bila tiba weekend..Penat memang penat, panas memang panas, dan kadang2 basah kalo hujan..tapi takpelah, ni lah pengorbanan untuk kesenangan akan datang..

Tu dia..terlebih wekang..
Kalo ada sebijik superbike camni..mesti laju dan cepat perjalanan aku..buat masa skang ni 3 jam la ke Kulim dari Kangar nek motor sekali brenti..hehe..kebas tangan2 woo..Tapi kalo ada 135 LC pun dah cukup laju dah..tapi modal lak takdenya nak beli..haha..Ape pun bersyukur dengan rezeki yang ada sekarang..Dan harap2 wife aku dapat ditukarkan segera ke Perlis..tak de lah aku penat sangat lagi..

Woww!!
OK lah..Ape pun..Hati-hati lah menunggang motor..tak kiralah motor ape2 pun ye..
INGATLAH ORANG TERSAYANG..JANGAN DUK LAJU JE..


2 comments to "Aku Ingin 1 Superbike.."

Post a Comment

(C) All Rights Reserved. Angin Malam | Free blogger templates Designed by SkinPress.com. Sponsored by: Premium Templates | Premium Themes. Distributed by: blog template

Powered by Blogger.

Followers

Blog Archive

My Blog List

Web hosting for webmasters