Buat Duit dengan Heartbeat

Assalamualaikum..
Skang iklan nuffnang jarang keluar kan??Ape kata kita cuba cara baru buat duit iaitu melalui heartbeat..memang x jejas status Nuffnang korang..

Senang je..1st sekali korang klik la mane2 Heartbeat punya banner kat atas atau tepi ni..
bile dah masuk heartbeat punya webpage tu..cari click here for details..


Kemudian Create Account


Isi la segala maklumat peribadi yang diminta..supaya senang nanti HB nak hantar cek ataupun bank in duit..

Lepas tu..bolehla nak LOG IN mengikut email dan password yang anda tetapkan..
Dah Log In korang masuklah MY HB!Affiliate

 
 Pastu pergilah kat GET A CODE
kat situ korang pilih la nak vertical ke, horizontal ke, atau square nak letak kat blog gadget korang..senang je copy code tu..pastu paste kat add gadjet yang menggunakan format HTML ye..


Dah selesai..boleh la promosi kat orang lain lak..
sekali orang klik mengikut unique ip address dapat 4 sen..
kalau dah ramai yang klik tak SEJUTA..hehe
SELAMAT MENCUBA


11 comments to "Buat Duit dengan Heartbeat"

Post a Comment

(C) All Rights Reserved. Angin Malam | Free blogger templates Designed by SkinPress.com. Sponsored by: Premium Templates | Premium Themes. Distributed by: blog template

Powered by Blogger.

Followers

Blog Archive

My Blog List

Web hosting for webmasters