Esok Balik Kampung!!

Esok aku akan memulakan perjalanan untuk pulang ke kampung..dah lame tak balik..windu rasenye..tapi masalahnye baju bajan x kemas lagi nih..hadui..penatnye..dan kepada yang akan memulakan perjalanan jauh, hati-hati ye memandu..pastikan anda memakai tali pinggang keledar dan topi keledar..hehe..


So, kita nanti tengok je la ape akan berlaku seminggu selepas ni kepada blog ni..pastinya tak ramai pengunjung..sebab kat kampung x leh nak online..tak de tenet..huhu..so, blog ni pun akan ikut cuti same la..hehe..kepada rakan2 yang berbangsa Cina, Gong Xi Fa Cai la ek..

Ok lah kawan2..jumpa lagi minggu depan ye..
Assalamualaikum..


13 comments to "Esok Balik Kampung!!"

Post a Comment

(C) All Rights Reserved. Angin Malam | Free blogger templates Designed by SkinPress.com. Sponsored by: Premium Templates | Premium Themes. Distributed by: blog template

Powered by Blogger.

Followers

Blog Archive

My Blog List

Web hosting for webmasters