Nuffnang Beri Aku Bintang..

Assalamualaikum..
Sejak dua menjak ni aku begitu sibuk dan malas je rase nak update blog..banyak sangat kerja kebelakangan ni..minggu depan balik kampung cuti raya cina..kompem zero aku punya unique..hehe..Ape pun aku nak ucap ribuan terima kasih kepada Nuffnang kerana telah memberi aku sebijik bintang..Nak tau bintang ape??Meh tengok kat bawah ni..


Tu dia..
dekat leaderboard dia bagi..sebenarnye aku pun tak berape paham sangat pasal bintang ni..
Sama ada dia menunjukkan level kita ke..ataupun orang ramai klik dari situ..
ataupun iklan akan lebih berkelip di situ..
Sesiapa yang tahu tolong bagitau aku..

Tapi ape pun..tu lah..bersyukur je lah..
Ni satu lagi kejayaan dalam bidang blogging aku..
walaupun aku ni part time blogger je..
Tahniah untuk aku..!!


10 comments to "Nuffnang Beri Aku Bintang.."

Post a Comment

(C) All Rights Reserved. Angin Malam | Free blogger templates Designed by SkinPress.com. Sponsored by: Premium Templates | Premium Themes. Distributed by: blog template

Powered by Blogger.

Followers

Blog Archive

My Blog List

Web hosting for webmasters