"Izamir Ridzwan Pendrive GiveAway"

Saje suka-suka nak try..mana tau nasib baik..rezeki dapat pendrive free..hehehe..syarat-syarat dia senang jer..


1) Mesti jadi follower blog Izamir Ridzwan...Done

2) Buat entry bertajuk "Izamir Ridzwan Pendrive GiveAway" dan linkkan ke entry itu...Done

3) Mesti letak poster ini dalam entry dan sidebar (linkkan ke entry tu juga)...Done


4) Tag sekurang-kurangnya 4 orang rakan.. Kemudian, masuk blog rakan yang korang tagged tu, dan maklumkan di entry terbaru mereka yang mereka kena tagged dalam entry korang.. Jangan lupa kasi link sekali kat mereka.. Nanti susah pulak meraka nak cari kan..


Done..

5) Akhir sekali tinggalkan URL entry yang korang buat tu kat entri IR.. Done..







10 comments to ""Izamir Ridzwan Pendrive GiveAway""

Post a Comment

(C) All Rights Reserved. Angin Malam | Free blogger templates Designed by SkinPress.com. Sponsored by: Premium Templates | Premium Themes. Distributed by: blog template

Powered by Blogger.

Followers

Blog Archive

My Blog List

Web hosting for webmasters