Tahun Baru..Blog pun kena nampak baru

Salam..sempena tahun baru 2011 ni..aku nak kemaskan skit blog ni..aku nak tukarkan shoutbox aku dengan shoutbox yang baru macam kat sebelah kanan blog tu..pastu award2 yg aku dapat aku nak simpan dalam slide macam yang korang boleh tengok kat slide di bawah ataupun kat side bar..Then,mungkin templet plak nak ubah pasni dan banyak lagi..hehehe..doakan aku berjaya dalam berblogging ni yer..





0 comments to "Tahun Baru..Blog pun kena nampak baru"

Post a Comment

(C) All Rights Reserved. Angin Malam | Free blogger templates Designed by SkinPress.com. Sponsored by: Premium Templates | Premium Themes. Distributed by: blog template

Powered by Blogger.

Followers

Blog Archive

My Blog List

Web hosting for webmasters