Ishh Macamana Aku Boleh Lupe Lesen Aku Dah Mati Ni ??

Assalamualaikum..
Hari ni aku bernasib baik sebab tak de road block kat jalan..kalo tak kompem aku dah kena saman..camane la aku leh lupe lak yang lesen memandu aku dah tamat tempoh atau expired 8-1-11 baru ni..ish3..la..


Aku boleh rilek je pagi tadi bawak motor pegi keje..slumber je tanpa rase bersalah..sampai-sampai tempat kerja barulah aku teringat..yang lesen aku dah mati..memang sengal lah aku nih..aku pun plan nak gi JPJ tengah hari skit..sebab masa tu polis dan JPJ kluar makan..kompem tak de road block punye..hehe

Dalam perjalanan ke JPJ tu memang berdebar r..sampai je pintu JPJ tu..fuhh!! Lega rasanya..
Bila dah siap lesen baru lagi lega..boleh pulang dengan hati yang tenang..So, korang yang duk baca ni..baik cek lesen korang sekarang kot2 dah expired ke..cepat2 lah pi buat baru..yang ade tempoh lagi seminggu ke..pi lah buat cepat2..takde la kalut cam aku tadi..
Ni Kisah lupa aku..Jom Layan kisah lupa dia ni lak..






10 comments to "Ishh Macamana Aku Boleh Lupe Lesen Aku Dah Mati Ni ??"

Post a Comment

(C) All Rights Reserved. Angin Malam | Free blogger templates Designed by SkinPress.com. Sponsored by: Premium Templates | Premium Themes. Distributed by: blog template

Powered by Blogger.

Followers

Blog Archive

My Blog List

Web hosting for webmasters