Tengok Berape % Glamour Khairul Fahmi Che Mat di Malaysia

Assalamualaikum..
Sape yang tak kenal dengan Khairul Fahmi Che Mat?? Kalo ade lagi yang tak kenal memang umah dia tak de TV, internet, mahupun radio dan surat khabar..Dialah wira atau penjaga gol Malaysia yang berjaya membawa pulang Piala AFF Suzuki ke tanah air..tak perlu la aku sebut kot..rasenye semua dah tahu kan pasal mamat ni..

Dia pun blogger jugak ma..

Yang aku nak cerita dan bagitau sekarang berape percent dia muka glamour kat google..tempat orang duk search selalu..Setakat Twitter tu semua dah tau dia ke-5 dunia kan..ni kat google lak..maklumat ni aku dapat darpada Google Insight for search bagi 7 hari lepas hingga la sekarang..Jom tengok statistik ni..

Statistik
Tu dia..number 2..dengan pertambahan 1,950%..yang Faizal Yusof tu tak perlu kira la sebab dah breakout dah..Utusan, Berita Harian dan Star Online pun kalah der..Inikan pulak artis2 Malaysia ni..lagi jauh la tercicir..
Tahniah Apex..Ko dah glemer giler skang..





16 comments to "Tengok Berape % Glamour Khairul Fahmi Che Mat di Malaysia"

Post a Comment

(C) All Rights Reserved. Angin Malam | Free blogger templates Designed by SkinPress.com. Sponsored by: Premium Templates | Premium Themes. Distributed by: blog template

Powered by Blogger.

Followers

Blog Archive

My Blog List

Web hosting for webmasters