KEMPEN PERANGI BLOGGER PENIPU!!

Assalamualaikum..
Atas rasa tanggungjawab aku pun nak post jugak agar kawan-kawan semua tidak tertipu lagi..Kepada yang belum tahu..terdapat segelintir blogger yang menipu kita melalui shoutbox untuk mendapatkan trafik dan keuntungan kepada diri mereka..Sila rujuk blog Pendekar Berkuda untuk lebih lanjut..


Dan ada beberapa blogger yang telah kantoi dan ditangkap oleh pendekar-pendekar kita..diorang ingat diorang pandai sangat..rupenya tidak..setinggi-tinggi beruk melompat akhirnya jatuh ke tanah juga..
dan list blogger penipu ni aku dapat dari blog AUC dan OZZY

korang pun mesti kenal diorang..mesti banyak kali jumpa kat shoutbox korang..macam aku jugak..
ni dia..
  1. Newbie
  2. Kasim Ahmad (BulanPurnama | MariLompat)
  3. Innovator - 
  4. Joe -
  5. Fashion Girl
  6. SK-Sembang Kosong (Ni Paling Popular)
  7. Popolita
  8. Cilupbah (Ni mesti korang kenal kan)
  9. Anggur
  10. Melati Putih
  11. Cahaya Cinta
  12. Suhaisweet
  13. GetMovie124
  14. Umar Yang Cute (2nd Popular)
  15. Blur a.k.a Jiwa Kacau (yang ni stail BW pendek2 je)
  16. Syamsid - 
  17. Joe a.k.a Faizol-1
Ok..ambiklah tindakan yang sewajarnya..deletelah daripada list follower anda..dan jangan ke blog mereka lagi..Please Support Kempen Ni!!


59 comments to "KEMPEN PERANGI BLOGGER PENIPU!!"

Post a Comment

(C) All Rights Reserved. Angin Malam | Free blogger templates Designed by SkinPress.com. Sponsored by: Premium Templates | Premium Themes. Distributed by: blog template

Powered by Blogger.

Followers

Blog Archive

My Blog List

Web hosting for webmasters