AKU DEMAM..TOLONG DOAKAN AKU CEPAT SEMBUH

Salam..
Hari aku dah menggigil pagi2 bila ambik wudhuk solat Subuh..pelik jugak..biasenya tak macam ni..selepas solat macam biase..mendoakan kebahagian keluarga aku..aku terasa badan aku terketar..amat sejuk..aku terlena berselimut dengan toto tebal..


Sedar2 dah lewat sikit..tapi atas rasa tanggungjawab pada universiti dan supervisor..aku bangun jugak..bawak motor macam nak jatuh je..sampai di pejabat..buat keje skit..tanpa tanggal sweater Arsenal yang kupakai..biasa tanggal la jugak..kawan aku pinjam motor aku sebebtar..balik2 dia kata motor aku pancit lak..Motor..motor..tak nak ko pancit dengan aku ek..sib baik la dia dah tukarkan tiub..aku bayar je..

tepat jam 12 tgh hari..dengan cuaca panas terik..aku balik umah..sekali lagi rasa nak pitam je bawak motor..sampai2 umah terus tumbang..aku rasa badan aku begitu panas sekali..haduih..kesian kan..hari ni x larat nak blogwalking..mesti turun unique hari ni..kuranglah hasil untuk anak aku hari ni..tolong doakan aku cepat sembuh ye kawan2..

Rindu sangat dekat wife and baby


18 comments to "AKU DEMAM..TOLONG DOAKAN AKU CEPAT SEMBUH"

Post a Comment

(C) All Rights Reserved. Angin Malam | Free blogger templates Designed by SkinPress.com. Sponsored by: Premium Templates | Premium Themes. Distributed by: blog template

Powered by Blogger.

Followers

Blog Archive

My Blog List

Web hosting for webmasters