Berape Saiz Hard Disk Facebook??

Salam..Korang pernah terfikir tak berape saiz memory atau hard disk yang diguna pakai oleh Facebook untuk menyimpan semua data?..Cube korang bayangkan berape juta pengguna Facebook kat dunia ni,haa..macamana diorang nak simpan semua komen-komen, gambar-gambar dan video-video semua..

Agak-agak koranglah 4gb cukup ker? Takkan cukup punya..320Gb pun belum tentu cukup..Silap-silap terabyte takpun menghampiri petabyte..hahaha..Takkan la nak pakai hard disk kecik macam ni plak kan..ish3..

Satu hard disk ni mana cukup bro
Argh..Itu semua tak penting..orang lain pun tak penah pikir mende ni aku rase..aku pun tak tau berape saiz dia sebenarnye..yang penting aku dapat berhubung dengan keluarga dan rakan-rakan melalui fesbuk ni..selain dapat men game, upload gambar skit2 dan komen..hehehe..Mesti ade software diorang yang buat keje..diorang mesti dah kaji dah b4 buat FB ni..hehehe..Adios..




13 comments to "Berape Saiz Hard Disk Facebook??"

Post a Comment

(C) All Rights Reserved. Angin Malam | Free blogger templates Designed by SkinPress.com. Sponsored by: Premium Templates | Premium Themes. Distributed by: blog template

Powered by Blogger.

Followers

Blog Archive

My Blog List

Web hosting for webmasters