Baru Hari tu 500..Skang Dah 600!!

Aku rase baru je hari tu aku post pasal follower aku yang ke-500..Sedar tak sedar hari ni dah genap lak 600 follower..setiap seratus aku akan update kat sini..dan follower aku yang ke-600 yang bertuah sangat sebab dapat dipromosikan kat sini hari ni adalah Nida.. dengan blognya kakyongnida.blogspot.com..

Pinjam gambar jap
Inilah blog dia..Aku dia dan kamoo..Jomlah terjah blog dia dan folo dia..Aku dah folo dia dah..no 60..dia folo aku 600..haha..cam best jer..OK lah lepas ni target 1000 follower plak sebelum Raye Cina..hehe..

Kepada yang aku belum folo balik tu..aku akan menyusul nanti..jangan risau..skang ni sibuk skit..dan internet slow..hehe..Tenkiu semua follower..


12 comments to "Baru Hari tu 500..Skang Dah 600!!"

Post a Comment

(C) All Rights Reserved. Angin Malam | Free blogger templates Designed by SkinPress.com. Sponsored by: Premium Templates | Premium Themes. Distributed by: blog template

Powered by Blogger.

Followers

Blog Archive

My Blog List

Web hosting for webmasters