Happy Internet Untuk Kota Bharu

Salam..
Berita gembira untuk penduduk Kota Bharu Kelantan..sebab diorang bakal dapat Happy Internet..nama pun happy mestilah gembira kan..Produk ni sesuai kepada kaki2 internet, facebook dan blogger Kelantan dan ia merupakan satu perkhidmatan berupa sistem prepaid..kire macam topup la kan..


Selain tu tiada komitmen kepada pelanggan..maksud dia kalo nak pakai,topup..x nak pakai tak payah topup..tak de bebanan bulan2 nak kena bayar..Pelanggan juga akan dapat menikmati Hari internet ekstra kalo topup RM10 dan RM30..

Speed plak berape ek?? Sambungan internet berterusan pada rangkaian data terluas DiGi dengan speed jalur lepar pada rangkaian Turbo 3G (14.4 Mbps HSPA)..Gile..Laju tu..




Nak Tahu lebih lanjut, Klik SINI


16 comments to "Happy Internet Untuk Kota Bharu"

Post a Comment

(C) All Rights Reserved. Angin Malam | Free blogger templates Designed by SkinPress.com. Sponsored by: Premium Templates | Premium Themes. Distributed by: blog template

Powered by Blogger.

Followers

Blog Archive

My Blog List

Web hosting for webmasters