Maggi Makanan Wajib Bagi Student..Betul Ke??

Salam..
Betul ke Maggi menjadi makanan rutin atau wajib bagi student..?? Kalau ikut pendapat aku memang betullah..sebab aku pun student..dan skang pun masih duk makan meggi je lagi..hehe..Kalau nak cerita ikut pengalaman, masa sekolah memang selalu makan meggi..sebab aku duk asrama..dan memang susah nak cari makanan malam2 atau hujung minggu..takkan nak biar perut lapar je..lagipun meggi la paling senang nak masak..tuang air panas..tunggu 2 minit dah masak..hehe..

2 minit je ok
Kalau tengok pada peringkat lebih tinggi (IPTA/IPTS)..kompem student makan meggi je last2 sem..sebabnye duit loan atau biasiswa dah habis..time2 awal dapat PTPTN tu macam2 benda pi beli..laptoplah..motor lah..makan tak leh nak kalah..semua fast food je..kalo ikut statistik memang KFC, PizzaHut penuh la awal2 sem lepas dapat duit tu..hujung2 sem..stok megi kat koperasi pun habis..hahaha..

Apepun..tak elok sebenarnya selalu sangat makan megi banyak2 atau acapkali ni..sebab megi ada bahan2 yang boleh membahayakan kesihatan..tapi kalo nak lagi sedap megi korang try la resipi aku iaitu tambah sos cili thai dalam megi korang..syok!!Oklah aku terpaksa pergi dulu sebab megi aku sudah kembang!..HAHAHA


30 comments to "Maggi Makanan Wajib Bagi Student..Betul Ke??"

Post a Comment

(C) All Rights Reserved. Angin Malam | Free blogger templates Designed by SkinPress.com. Sponsored by: Premium Templates | Premium Themes. Distributed by: blog template

Powered by Blogger.

Followers

Blog Archive

My Blog List

Web hosting for webmasters