Iklan Baru Dari Nuffnang : Milk A Deal

Salam..
Sejak 2 menjak ni aku tengok iklan nuffnang selalu je duk joget2 gedik kat mana2 blog..dah tak ikut time dah..kalo dulu tengah malam dengan tengah hari je keluar..Mungkin sebab ada konsep iklan baru iaitu CPA iklan..iaitu Click Per Action yang mana kita akan dapat earning apabila seseorang sign up dari iklan yg mereka klik dari blog kita..

Semasa berkunjung ke blog kawan-kawan tadi..nampak pulak iklan Nuffnang yang baru ni..jom try tengok ape dia..


Ini la dia MILK A DEAL..kalo korang klik kat gambar atas ni memang takde la..sebab tu gambar edit je..hahaha..MILK A DEAL ni berfungsi dengan 3 step..untuk consumer kita perlu GET IT, SHARE IT & MILK IT..dan untuk merchant lak..ATTRACT, PARTNER US & MILK IT..Nak tau lebih lanjut boleh klik iklan ni bila dia keluar nanti..





Mungkin ini adalah salah 1 iklan CPA sebab dia ada tempat nak sign up..


SO bile ada orang sign up, kita akan dapat hasilnya..senang je konsep CPA ni..
dapat RM1-RM20 macam tu la..makin ramai orang masuk..makin bertambah la pendapatan kita..
okeh..Selamat berNUFFNANG..


23 comments to "Iklan Baru Dari Nuffnang : Milk A Deal"

Post a Comment

(C) All Rights Reserved. Angin Malam | Free blogger templates Designed by SkinPress.com. Sponsored by: Premium Templates | Premium Themes. Distributed by: blog template

Powered by Blogger.

Followers

Blog Archive

My Blog List

Web hosting for webmasters