Penangan Cuti Raye Cine..

Fuhh!!memang letih pulang dari kampung dengan jalan yang sangat2 jem malam tadi..tapi tak pe la penat sikit pun..sebab dapat lepas rindu kat keluarga dan rase masakan mak 2 tiga hari yang lalu..sempat jugak bawak adik-adik makan KFC dan berkelah tepi sungai..hehe..

Dah dekat seminggu aku tak online dan tak update blog..maklumlah kat kampung mane ade internet..tak kan nak kena gi cc lak..malasnye..kire blog pun cuti jugak la..tapi takpe lah..blog pun nak rehat, balik kampung juga..hehe..So, hasilnya korang tengok je la sendiri kat bawah ni..haha..


3 Februari hingga 6 Februari..bawah 10 terus pengunjung aku..yang tak leh tahan 4 Februari terus 0..hahaha..harap-harap lepas ni dapat tingkatkan semula untuk mendapatkan hasil yang lebih tinggi..InsyaAllah


4 comments to "Penangan Cuti Raye Cine.."

Post a Comment

(C) All Rights Reserved. Angin Malam | Free blogger templates Designed by SkinPress.com. Sponsored by: Premium Templates | Premium Themes. Distributed by: blog template

Powered by Blogger.

Followers

Blog Archive

My Blog List

Web hosting for webmasters