Aku Menang Lucky Draw Mak Dara


Salam, baru-baru ni saje nak try luck join Lucky Draw by Mak Dara..Tapi bila keputusan diumumkan, tahniah kepada aku kerana mendapat tempat ke-2, Alhamdulilllah rezeki pucheh untuk bulan March, bulan kelahiran pucheh selepas beberapa hari sebelum tu menang blogwalking contest daripada abgteror.

Tuah jugak aku ni ek..hehe..Skang dah April, boleh la nak cari contest baru untuk dijoin..kalau dah menang camni, untung lak rasanya..Ape pun nak ucap terima kasih kepada Mak Dara yang menganjurkan Lucky Draw ni..buat lagi ye len kali Mak Dara..OK lah tu je untuk malam ni..Assalamualaikum.


42 comments to "Aku Menang Lucky Draw Mak Dara"

Post a Comment

(C) All Rights Reserved. Angin Malam | Free blogger templates Designed by SkinPress.com. Sponsored by: Premium Templates | Premium Themes. Distributed by: blog template

Powered by Blogger.

Followers

Blog Archive

My Blog List

Web hosting for webmasters