Kalaulah Diberi Peluang Terbang, Korang Nak Terbang Ke Mana??

Japan??Phuket??London??..Seriuly kalaulah aku dapat terbang aku nak ke Jepun..sebab aku suka tengok cerita Jepun..bandar2 dia pun bersih je..lagi satu boleh tengok kesan-kesan tsunami kat sana..tapi sebenarnya aku nak ke Mekkah la..boleh dekatkan diri dengan Nya di sana..


Sebenarnya, aku tak pernah naik kapal terbang aka flight pun..kalau ada peluang nak jugak merasa.. Air Asia pun ada buat promosi mrah-murah je sekarang ni..hehe..tapi tak pe, InsyaALLAH suatu hari nanti aku akan naik jugak flight tu..tapi tak tahu lagi la ke mane..mungkin Australia, Bali, Paris atau ke Kuala Lumpur je..haha..Kalau anda plak..agak-agak nak ke mana?? hehe..

OKlah, bagi sape2 yang nak booking ticket tu, yang dah plan nak holiday mana-mana boleh dapatkan info dan booking di SINI..OK..Settle..selamat bercuti..enjoy ur holiday..tata..


36 comments to "Kalaulah Diberi Peluang Terbang, Korang Nak Terbang Ke Mana??"

Post a Comment

(C) All Rights Reserved. Angin Malam | Free blogger templates Designed by SkinPress.com. Sponsored by: Premium Templates | Premium Themes. Distributed by: blog template

Powered by Blogger.

Followers

Blog Archive

My Blog List

Web hosting for webmasters