Buku Pun Ada Twitter


Salam, malas nak pikir panjang..tunjuk gambar cukup..bukan orang je leh pakai twitter skang ni oii..nak tweet sana..tweet sini..buku pun ada twitter dia sendiri habaq hang..tak caye hang tengok lah gambaq kat atas tu..keh3..

Percaya?? Ha tu la lain kali jangan nak duk sangkal lagi kesahihan nye..uhuhuhu..OK lah bagi sape2 yang tak follow lagi pucheh kat Twitter, bolehlah follow dengan mengelik kat SINI ye..tata.


18 comments to "Buku Pun Ada Twitter"

Post a Comment

(C) All Rights Reserved. Angin Malam | Free blogger templates Designed by SkinPress.com. Sponsored by: Premium Templates | Premium Themes. Distributed by: blog template

Powered by Blogger.

Followers

Blog Archive

My Blog List

Web hosting for webmasters