Dunia Tanpa Internet..Apa Jadi??


Memang tak dinafikan internet merupakan suatu benda penting dalam dunia masa kini..Namun, cuba anda semua bayangkan sekiranya dunia kita sekarang tanpa internet?? Pergh..mesti posmen-posmen lagi sibuk menghantar surat kerana kita tidak boleh lagi menghantar maklumat melalui email, dan pasti cara perhubungan dan penyampaian maklumat melaui telefon menjadi pilihan utama..

Tiada internet, maka tiadalah facebook, google, yahoo mahupun twitter..maka makin susahlah kita nak mencari rakan2 lama mahupun kenalan2 baru..malah nak search maklumat atau ape2 bahan rujukan haruslah ke library..Perniagaan pula seratus peratus di kedai-kedai dan shopping mall..tiada lagi business online..


So, ape yang nak ditegaskan kat sini..Bersyukurlah anda sekarang berada di zaman serba canggih ini..intenet pun laju..kalo broadband slow skit tu janganlah merungut..dulu lagi susah jika nak dibandingkan dengan sekarang..


20 comments to "Dunia Tanpa Internet..Apa Jadi??"

Post a Comment

(C) All Rights Reserved. Angin Malam | Free blogger templates Designed by SkinPress.com. Sponsored by: Premium Templates | Premium Themes. Distributed by: blog template

Powered by Blogger.

Followers

Blog Archive

My Blog List

Web hosting for webmasters