No More Malware


Salam..sejak 2 menjak ni ramai yang bertanya dan bertegur, kata mereka blog aku ada malware..tapi bile bukak guna Mozilla Firefox takde pulak..Bila Guna Chrome detect malware..Ape kes ek??Aku pun tak tahu macamana nak buat..sampai la aku terbaca satu entri kat blog muz..Then, aku terus buang bloglist aku..Settle..rupe2nya ada blog len yg ada malware dilink kan ke blog aku..

Tapi aku mungkin akan add balik bloglist aku, cuma aku akan tapis dan pilih sape2 yg selalu ke blog aku untuk masuk dalam blog list..Okeh, terima kasih..Alhamdulillah semua dah settle..Harap2 takde masalah lagi lepas ni..


24 comments to "No More Malware"

Post a Comment

(C) All Rights Reserved. Angin Malam | Free blogger templates Designed by SkinPress.com. Sponsored by: Premium Templates | Premium Themes. Distributed by: blog template

Powered by Blogger.

Followers

Blog Archive

My Blog List

Web hosting for webmasters