Aku Dan Nuffnang

Hari ni hari Isnin...memang malas nak pergi kerja..tapi hari ni adalah hari gembira buat nuffnanger2 di luar sana..sebab hari ni adalah hari nuffnang sedunia..semua pemegang akaun nuffnang boleh cek kemasukan $$ ke poket mereka..hehehe..

Jerit memanggil orang
Macam biasa aku bangun2 bukak pc aku..pastu terus bukak blog aku..dan seterusnya bukak la nuffnang..aku ni stail target sama je dengan pendapatan minggu lepas..tapi, alangkah tekejutnya aku bila tengok akaun aku dah naik 2 kali ganda lebih dari minggu lepas..Alhamdulillah rezeki..Allah nak bagi..

Bila dah tengok duit masuk..hati pun rase seronok..semangat pun makin berkobar-kobar la nak berblog ni..buat sesuatu yang dapat hasil..siapa tak nak..tapi tak adalah full time..part time je buat masa ni..banyak lagi benda yang nak kena belajar..Pasni target aku sama cam nilai minggu ni..tapi usaha kena lebih..Thanks aku ucapkan kepada pengunjung blog, follower2, dan geng nuff di luar sana..Ayuh berblogging!! I love Nuffnang.




6 comments to "Aku Dan Nuffnang"

Post a Comment

(C) All Rights Reserved. Angin Malam | Free blogger templates Designed by SkinPress.com. Sponsored by: Premium Templates | Premium Themes. Distributed by: blog template

Powered by Blogger.

Followers

My Blog List

Web hosting for webmasters