Budak Perempuan Hina Malaysia, Islam dan Masjid di Facebook

Salam 1 Malaysia..pagi tadi bangun, bukak facebook..terus ada isu panas..ada sorang budak cina bernama Sing Yee Chin telah post kat wall dia bertulis " Malaysia...nothing but MOSQUE =.=!! "..ape lagi..muslim2 dan muslimat2 kat Malaysia ni pun panas la kan..penuh dah komen kat facebook dia..ada ke dia cakap masjid ni hanya membisingkan jer..dia pun adalah budak Singapore..saja je nak buat propaganda..nak wujudkan peperangan ni..tengok la gambar print screen kat bawah ni..



Skang ni kalo nak bukak Fb dia dah tak boleh..pagi tadi boleh lagi..dah delete akaun la tu..tapi dengar2 dia dah aktif balik..cuma dia buat private dah skang..tadi senang2 je boleh masuk..takut la tu..


9 comments to "Budak Perempuan Hina Malaysia, Islam dan Masjid di Facebook"

Post a Comment

(C) All Rights Reserved. Angin Malam | Free blogger templates Designed by SkinPress.com. Sponsored by: Premium Templates | Premium Themes. Distributed by: blog template

Powered by Blogger.

Followers

My Blog List

Web hosting for webmasters